DR-M140 – produktiv, driftsikker og meget kompakt

Når du kun har lidt plads, men brug for stor produktivitet, har vi den helt rigtige scanner til dig. DR-M140 har en robust og driftsikker fremføringsmekanisme, der leverer scanninger med 40 sider pr. minut – og kan stå i din skrivebordsskuffe.

Høj hastighed
DR-M140 er ideel til travle kontorer og leverer produktiv farvescanning i høj kvalitet med 40 sider pr. minut/80 ipm. Denne produktive ydeevne fastholdes selv ved 300 dpi, hvor der er behov for større præcision til at genkende dokumentdata og klassificere filer.

Robust og driftsikker
DR-M140, der bygger videre på sin forgængers velkendte driftsikkerhed, kan let håndtere større arbejdsmængder med sin anbefalede daglige kapacitet på op til 6.000 scanninger pr. dag.

Alsidig scanning af dokumenttyper
Scan en lang række dokumenttyper, der behandles sikkert med den robuste adskillelsesmekanisme i DR-M140, hvor du kan indstille forskellige papirgange; en U-Turn- papirgang, hvis du hurtigt skal scanne en samling blandede dokumenter; og en lige papirgang, hvis du skal scanne tykke, prægede kort eller id-kort samt op til tre meter langt papir.

Kompakt
Når det handler om pladsbesparende kvaliteter, sætter DR-M140 nye rekorder med et unikt, kompakt design. Scanneren er under ti cm høj – lille nok til skrivebordsskuffen eller hjørnet af et skrivebord.

Brugervenlig software
Canons CaptureOnTouch-software giver brugerne en simpel scanningsoperation, mens CapturePerfect er ideel til mere papirintensive scanninger. Nyttige funktioner omfatter direkte scanning til SharePoint og mulighed for at gemme i PDF/A-format til længerevarende arkivering. Nuance eCopy PDF Pro Office følger også med.


Picture_m140_video thumb

Oplev produktet                

spacer
					image