Vilkår og betingelser & Politik for behandling af personoplysninger

Vilkår og betingelser for Canon konto

Vi vil opdatere disse Vilkår og betingelser fra tid til anden. Vi vil holde dig opdateret om eventuelle ændringer af disse Vilkår og betingelser ved at offentliggøre dem på internettet. Vi vil også bruge en af de kommunikationsmetoder, som du har angivet, til at informere dig om væsentlige ændringer i disse Vilkår og betingelser. Hvis du fortsætter med at bruge din Canon konto efter vi har udgivet opdateringer til disse Vilkår og betingelser, accepterer du at være bundet af de opdaterede vilkår.

1. Hvad er en Canon konto?

En Canon konto, tidligere kaldet en You Connect-konto og MyCanon-konto, indeholder de legitimationsoplysninger, der skal bruges til at oprette forbindelse til og bekræfte din identitet på Canons websider og tjenester. Du kan bruge din Canon konto til at få adgang til forskellige tjenester, som omfatter indhentning af oplysninger om Canon-produkter, logge ind på Canons onlinebutik for at købe udvalgte Canon-produkter og opnå adgang til forskellige Canon-websider og relaterede tjenester (f.eks. abonnement på Canons nyhedsbrev, You Connect-galleri og irista osv.), som leveres til dig af enten Canon, Canons tilknyttede selskaber eller fra tid til anden af tredjeparter autoriseret af Canon (samlet kaldet "Canon-tjenester"). Bemærk, at din brug af Canon-tjenester vil være underlagt de gældende vilkår og betingelser for den specifikke tjeneste. Bemærk desuden, at Canon-produkter og Canon-tjenester kan variere fra land til land, at de samme Canon-produkter og Canon-tjenester muligvis ikke leveres i alle lande og også at nogle af Canon-tjenesterne, der er direkte forbundet med visse Canon-produkter vil blive knyttet til din bopæl.

2. Hvem kan oprette en Canon konto?

En Canon konto er tilgængelig i Europa, Mellemøsten og Afrika for personer, der er fyldt 18 år. Adgang til og brug af Canon-tjenester af personer under 18 år er kun tilladt med udtrykkelig tilladelse fra en forælder eller en juridisk værge, som skal registrere sig i sit eget navn.

3. Hvordan oprettes en Canon konto?

For at oprette en Canon konto skal du angive en gyldig e-mailadresse, der også vil blive brugt som dit brugernavn, samt visse andre demografiske oplysninger, f.eks. dit fornavn, efternavn og bopælsland osv. Du kan frit ændre dit brugernavn og din adgangskode ved at logge på din Canon konto, efter du har registreret dig. Canon kontoen leveres gratis til dig og er til dit eget personlige brug. Men du skal bære eventuelle omkostninger og udgifter, som er nødvendige for din registrering af Canon-iD-kontoen og brugen af Canon-tjenester.

Bemærk, at Canon forbeholder sig retten til at acceptere ansøgere efter eget skøn og uden unødig diskrimination, at afvise enhver ansøger, Canon med rimelighed anser for at være uegnet.

Når du opretter en Canon konto, accepterer du at give Canon korrekte oplysninger som krævet i registreringsformularen. Efter registreringen skal du også vedligeholde dine oplysninger for at sikre, at de er opdaterede. Dette kan gøres ved at bruge de links, der findes i e-mailen med din registreringsbekræftelse, eller som er angivet på Canon-websiden. Hvis du ønsker oplysninger om Canons brug og overførsel af dine personlige data, henvises du til Databeskyttelsespolitik nedenfor.

4. Databeskyttelsespolitik

Se vores Databeskyttelsespolitik for forbrugere for detaljer om, hvordan vi bruger kundeoplysningerne.

5. Ansvarsfraskrivelse

Du accepterer og erklærer dig udtrykkeligt enig i følgende:

Din registrering og brug af Canon kontoen og relaterede Canon-tjenester sker på eget ansvar. Canon kontoen og alle relaterede Canon-tjenester leveres "SOM DE ER" og "SOM TILGÆNGELIGE". I det omfang loven tillader det, fraskriver Canon og dets tilknyttede selskaber sig udtrykkeligt alle garantier og betingelser, både udtrykkelige og underforståede, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse.

Canon og dets tilknyttede selskaber garanterer ikke, at (a) brug af Canon konto og Canon-tjenester opfylder dine krav, (b) brug af Canon konto og Canon-tjenester vil køre uden afbrydelser, rettidigt, sikkert eller fejlfrit, (c) resultater, der opnås ved brug af Canon kontoen og Canon-tjenester, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Alt materiale, som downloades eller på anden måde indhentes ved brug af Canon kontoen og Canon-tjenesterne, er for eget ansvar og risiko, og du vil være fuldt ansvarlig for enhver beskadigelse af din computerserver eller anden enhed eller ethvert tab af data, som skyldes download af sådant materiale.

Ingen vejledning eller oplysninger, uanset om de er mundtlige eller skriftlige, der indhentes af dig fra Canon (herunder tilknyttede selskaber) eller gennem eller fra brug af Canon konto og Canon-tjenester, skal udgøre nogen garanti, som ikke er udtrykkeligt angivet i disse vilkår og betingelser.

6. Canons varemærke

Ingen må på nogen måde fremvise eller anvende Canons eller Canon-gruppens varemærker eller logoer uden forudgående skriftlig tilladelse fra Canon.

7. Valg af lovgivning og forum

7.1 I henhold til afsnit 7.2 skal disse Vilkår og betingelser og enhver tvist med relation til disse eller til Canon kontoen afgøres efter lovgivningen i England og Wales, og tvister vedrørende disse Vilkår og betingelser eller til Canon kontoen skal løses ved domstolene i England og Wales.

7.2 Som forbruger kan du have ret til at anlægge retssag på dit eget sprog og ved dine lokale domstole. Du vil kunne få oplysninger om dine rettigheder hos en lokal forbrugerorganisation. Disse vilkår og betingelser begrænser ikke dine lovfæstede rettigheder.

8. Detaljer om Canon Europa N.V.

Canon Europa N.V.
Bovenkerkerweg 59
1185 XB Amstelveen
Holland
Tlf. +31 20 545 8545
Fax +31 20 545 8222
CVR-nummer: 33166721
VAT-nummer: NL005916343B01

9. Copyright

Copyright © Canon Europa N.V. Alle rettigheder forbeholdes. Det er strengt forbudt at kopiere, videredistribuere, publicere eller ændre oplysninger, billeder eller varemærker, der vises på denne webside.