Kom og se Canon denne jul

Forud for højtiden inviterer Canon dig til at komme og se de nyeste produkter, der kan give dig ideer til den perfekte julegave i år. Fra kameraer, der indfanger vinteren, når den er allermest vidunderlig, til kompaktkameraer, der kan indfange hverdagen, har Canon noget for enhver smag og til enhver pris.

PIXMA MG7750 - NYHED I VINTEREN 2015

PIXMA MG7750 er mere end bare en printer takket være de seks separate blækpatroner, som giver fotoentusiaster mulighed for at printe billeder i høj opløsning. De mange tilslutningsmuligheder gør det nemmere end nogensinde at printe billeder i høj kvalitet fra tilsluttede enheder eller cloud-tjenester. At sætte et personligt præg på hjemmet med smukke billeder er en perfekt måde for familie og venner at bevare deres minder året rundt på. Derfor er PIXMA MG7750 den perfekte julegave i år.

Connect Station CS100

Billeder skal værdsættes og nydes gennem hele livet og ikke gemmes væk på hukommelseskort, der aldrig bliver åbnet igen. Med Connect Station CS100 er det muligt at organisere sine billeder ét sted, og gå rundt med trygheden om at ens minder er i sikkerhed for altid. Det eneste der skal til er en berøring fra et kamera eller en anden enhed med NFC-teknologi, så bliver der med det samme foretaget en backup af dine billeder og videoer, som derefter er klar til at blive delt på sociale medier, sendt til skyen eller set som et slideshow på din pc eller tv-skærm.

EF-S 10-18 mm f/4.5-5.6 IS STM*

For rejsende som længes efter at udforske, er letvægtsobjektivet EF-S 10-18 mm f/4.5-5.6 IS STM den perfekte rejsekammerat. Objektivet er komprimeret, så det ikke fylder i tasken, og har en ultrabred brændvidde, som gør det muligt for fotografer at indfange alt lige fra nærportrætter til vidvinkelbilleder.

PowerShot N2

PowerShot N2 er et perfekt kamera, hvis man er i det kreative hjørne - det giver mulighed for at optage, skabe og dele dagligdagen fra en hvilken som helst vinkel eller perspektiv. Glæd dig til at afprøve Creative Shot, som automatisk tager fem billeder på en kunstnerisk og overraskende måde. Canon PowerShot N2 gør det også muligt at tage perfekte selfies takket være en touchscreen, der kan vippes op.

PowerShot SX410 IS

Dette familievenlige kompaktkamera er simpelt, sjovt og kreativt - hvilket gør det nemt at indfange detaljer i specielle øjeblikke og så endda i utroligt flotte fotos og HD-film. Den store 40x zoom og de 20 MP gør kameraet perfekt til familiebrug.

LEGRIA mini

Optag kreative videoer derhjemme med LEGRIA mini. Med et ultra-vidvinkelobjektiv og en LCD-skærm, der kan vippes og dreje, kan kommende videografer både indfange øjeblikke fra enhver vinkel og vende den rundt for at lave sjove selfie videoer. LEGRIA mini er det perfekte gaveønske til denne jul - ligemeget om du skal optage en musikvideo eller har det sjovt med din familie.

EF 50mm f/1.8 STM

Hvis du leder efter en gave som seriøse fotografer virkelig ønsker sig til jul, så er EF 50mm f/1.8 STM den ideelle gave. Dette ojektiv er for dem, der ønsker at blive endnu bedre til at fotografere. Det er perfekt til at lave kreative portrætter og fotos med svagt lys, samtidig med at det også kan tilføje effekter med en smuk baggrundssløring. Dette objektiv er en perfekt julegave til den, der ønsker, at hvert et foto skal betyde noget særligt.