Kom og se Canon denne jul

Forud for højtiden inviterer Canon dig til at komme og se de nyeste produkter, der kan give dig ideer til den perfekte julegave i år. Fra kameraer, der indfanger vinteren, når den er allermest vidunderlig, til kompaktkameraer, der kan indfange hverdagen, har Canon noget for enhver smag og til enhver pris.

Canon EF 35mm f/1.4L II USM - NYHED I VINTEREN 2015

Canon EF 35mm f/1.4L II USM er den ultimative gave til den øvede fotograf denne jul. Linsen er produceret baseret på feedback fra Canons fælleskab af profesionelle fotografer og den indeholder verdensførende teknologi, som tilbyder fascinerende billedkvalitet uanset motivet.

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X er det ideelle valg, hvis du går efter høj ydeevne og et fuldt ud funktionelt digitalkamera. Med en skarp 25x zoom kombineret med 20,2 MP CMOS sensor og DIGIC processor leverer dette kamera en fremragende kvalitet og fleksibilitet. Kameraet er både støv- og vandtæt, hvilket hjælper dig med at indfange alle de gode øjeblikke under svære vejrforhold.

EOS 760D

EOS 760D er et godt valg for fotoentusiaster, der ønsker at udvikle deres færdigheder inden for fotografering med et digitalt spejlreflekskamera. Dette kamera, som har en helt fantastisk sensor og en imponerende kontrol, er beregnet til dem, der værdsatter kvalitet i deres optagelser. Et plus er også, at kameraet har et væld af muligheder for mere kreativ frihed - samtidig med at de automatiske indstillinger hjælper med at opbygge din fotografiske viden og dine færdigheder.

EOS M3

Effektivt og bærbart. Kreativt og bekvemt. EOS M3 har pr som et digitalt spejlreflekskamera og bærbarheden af et kompaktkamera. Optag billeder og film, der er fyldt med detajler, farver og atmosfære - selv i svagt lys - takket være 24,2 MP sensoren. Reagér instinktivt i øjeblikket og få nemt de hurtige bevægelser i billedet, takket være den kontinuerlige optagelser i fuld opløsning på 4,2 billeder pr. sekund. Endnu et plus er, at du via NFC og Wi-Fi nemt kan overføre fotos og film til din smartphone, dit sociale netværk eller dit tv. Uanset om du har brug for at tage en enhed med på dine rejser, eller om du er specialist inden for fotografering - så er EOS M3 det kamera du, dine venner og familie ville ønske at eje.

EOS 5DS

EOS 5DS er den perfekte gave til dem, der virkelig går op i deres fotografering. Med sine utrolige opløsning på 50,6 MP, kan EOS 5DS optage utrolige detaljer i perfekt skarphed - uanset om der skal produceres fotoprint i høj kvalitet eller optages videoer i Full HD. Med hurtig instinktiv betjening og fuld kreativ kontrol er EOS 5DS den idelle julegave.