Inclusivity at Canon

Inklusion hos Canon

Søg blandt vores job

Modig. Respektfuld. Sammen.

Vi mener, at vores arbejdsstyrke bør afspejle mangfoldigheden og kompleksiteten i det samfund, vi tjener. Med 15.000 medarbejdere i hele Europa og 182.000 på verdensplan møder du folk fra alle livets sider.

Canon og Kyosei

Canons Kyosei-filosofi formidler vores ambition om at hjælpe alle mennesker – uanset race, religion eller kultur – til at leve og arbejde sammen for det fælles bedste. Canons regelmæssige "Your Voice"-undersøgelser fortæller en historie om en stolt, motiveret og mangfoldig arbejdsstyrke, der bekymrer sig dybt om lighed, bæredygtighed og fremtiden.

Canon and Kyosei

Realiserer et inkluderende syn på folk

"Mangfoldighed og inklusion er nøglen til vores filosofi, og vi bestræber os på at gøre dette til virkelighed gennem aktive medarbejderressourcegrupper, en kalender med fejringer og dedikerede inklusionsambassadører", siger Caroline Price, SVP Human Resources. "Det hjælper os med at afspejle mangfoldigheden hos vores kunder og vores virksomheder, og det sikrer, at vi er et inkluderende sted at arbejde."

Realising an Inclusive People Vision

Vi udvider vores forpligtelser…

Mangfoldighed og inklusion er integreret i vores medarbejderværditilbud (EVP – Employee Value Proposition) og repræsenteret i hele vores medarbejderes livscyklus, fra ansættelse til pensionering. Gennem disse mangfoldigheds- og inklusionsforpligtelser skaber vi en mere inkluderende organisation, hvor alle kan føle sig respekterede og værdsatte.

Få mere at vide om vores understøttelse af dette her

EXPANDING OUR COMMITMENTS

...og stræber efter at gøre mere

På tværs af vores rekrutterings-, talentudviklings- og ledelsesprocesser stræber vi efter at udpege, udvikle og belønne den bedste person til hver rolle, fra lærlinge og praktikanter hele vejen op til vores lederstillinger.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Mere om Canon

Mangfoldighed, lighed og inklusion er også vigtige grundpiller i vores CSR-dagsorden og -værdier (Corporate Social Responsibility). Vi sigter mod at skabe muligheder for vækst, læring og udvikling, der vil støtte vores arbejde med at skabe videnskabelige og teknologiske innovationer og bidrage til at realisere et samfund, hvor alle kan spille en aktiv rolle.

Search our latest jobs

Vores nyeste job og dit næste træk

Kom og se, hvor du passer ind


Se vores stillinger