Se norden fra en anden vinkel

Der er mange steder i norden, der har brug for turister denne sommer – steder du måske aldrig har overvejet at besøge. Ved at vise disse steder fra et helt nyt perspektiv, håber vi på at kunne hjælpe dem med at tiltrække flere besøgende.

Se mere om kampagnen her, eller følg os på Instagram, og opdag nordens mange skjulte perler denne sommer.

TAKE ME TO @CANONNORDIC

RF objektiver - Højdepunkter

Programmerbar objektivring

kan styre blænde, ISO eller andre kameraindstillinger efter eget valg.

Overlegen billedkvalitet

Banebrydende skarphed fra største blændeåbning til yderste kant.

Vejrforsegling

Robust konstruktion der beskytter mod støv og regn.

RF-objektivmontering

Giver mulighed for at placere linseelementerne i objektivet sp tæt på sensoren som muligt.

Ultra hurtig

Hurtig kommunikation mellem kamerahus og objektiv giver super hurtig autofokus

Håndlavet

samlet af håndværkere med mindst 10 års erfaring.

specs

Sommer i Stevns

Når man ser Stevns fra et nyt perspektiv, afslører området mange fantastiske lokale butikker og steder at overnatte, der godt kunne bruge lidt ekstra opmærksomhed her til sommer. Hoteller som The Norrmans, gode spisesteder som Mad og Ro, lokalt håndværk – og selvfølgelig billedskønne omgivelser.

Sommerferie i Hvaler?

Hvaler i Norge gemmer på masser af smuk natur, gode steder at bo og fantastiske spisesteder til en miniferie her til sommer. Uniikke restauranter som Hvaler Fisk og områder som Papper Havn er gode pusterum, og den fantastiske arkitektur ved vandet er typisk for området. Det får du ikke andre steder – og det ser fantastisk ud på kameraet.

Lær mere om RF-objektiverne i L-serien

Vi gav fire fotografer et specifikt RF-objektiv hver, så de kunne vise en skjult perle i deres hjemland. Se deres rejse og hør mere om hvert objektiv.

Download billeder helt gratis for at fremme turisme i dit område

Der er områder i Norden, der har brug for turister for at overleve. Sammen med dygtige, lokale fotografer har vi skabt en samling af smukke billeder og film for at hjælpe de lokale steder. Det hele er gratis at bruge – det eneste, du skal gøre, er blot at bruge dem til at promovere områder, der har brug for det.

Kom bag om objektivet med @sophiabergholm. Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM giver mange gode muligheder. Få de bedste tip, tricks og funktioner fra @sophiabergholm ved hendes besøg til Västervik i Sverige med objektivet.

Kom bag om objektivet med @julia_kivela. Se hvad Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM har at byde på, og få de bedste tip, tricks og funktioner fra @julia_kivela ved hendes besøg til Mathildedal i Finland med objektivet.