CANON EOS R-SYSTEMET

FIND DIT FLOW

Flow er en mental tilstand, hvor du er helt til stede og helt fordybet i en opgave – og det er stærkt medvirkende til et godt kreativt resultat. Derfor er R-systemet designet til at få dig i flow.

Scroll ned for at føle flowet.

KREATIVT FLOW

Jo hurtigere du skal skabe noget kreativt, jo mere har du brug for flow. At være i flow forbedrer kreativiteten – og dit kreative resultat.

HVORFOR FLOW?

Flow er en af hovedingredienserne i kreativitet, og en måde at komme i flow på, er mindfulness. Lad stifteren af Mindfulness Appen lære dig lidt mere om, hvorfor flow er vigtigt for din kreative process.

  • FLOW MED EOS R-SYSTEMET

    Når du går ind i flowtilstanden, bliver vejrtrækningen dybere, og din puls sænkes. Selv de ansigtsmuskler, der gør os i stand til at smile, aktiveres.

  • FØDT MED DET

    Nogle mennesker kan være naturligt tilbøjelige til flow - især dem, der scorer højt på personlighedstests for samvittighedsfuldhed og åbenhed over for oplevelser.

  • NYE IDÉER

    Mindfulness får dit sind til at være åbent for nye ideer, forbedrer opmærksomheden og gør dig bedre rustet til at håndtere negative tanker, hvilket i sidste ende skaber et bedre miljø for flow og kreativitet.

MINDFULNESS, FLOW, FILM OG FOTOGRAFI

Mød vores creators

Hvordan kommer indholdsskabere som Astrid Maria Rasmussen og Viggo Lundberg i flow? Scroll ned og læs mere.
Canon Camera

Jeg kommer i flow, når jeg er i naturen. Det er dér jeg bliver totalt opslugt af øjeblikket

Viggo Lundberg, Fotograf & Content Creator

Canon Camera
Canon Camera

Når jeg er i flow, når jeg helt nye højder med mit fotografi. Jeg bliver mere kreativ, og det hele bliver meget sjovere.

Astrid Maria Rasmussen, Fotograf & Content Creator

Canon Camera

PRØV FLOW

"Vil du opleve at være i flow? Start med at fokusere på din vejrtrækning og din krop. Det eneste, det kræver, er 10 minutter om dagen. Vi har sammen med Mindfulness Appen lavet fire videoer, som hjælper dig med at komme i flow.”

FLOW MED SKOVEN

Billeder af sollys og naturen kan i nogle tilfælde øge niveauet af serotonin, som synes at bidrage til velvære – og i sidste ende mere flow.

FLOW MED VAND

Læg mærke til, hvordan strømmende vand kan vaske negative tanker væk og hjælpe med at bremse rytmen i din vejrtrækning.

FLOW MED NATUREN

At være i naturen er blevet forbundet med en række fordele, herunder øget opmærksomhed og endda stigninger i empati og samarbejdsevne. Se, hvad det gør ved dit sind.

FLOW MED UDSIGT

At være ude i naturen kan genoplade kredsløbet, som så kan hjælpe os til at være mere åbne over for kreativitet og problemløsning.

CANON EOS R-SYSTEMET

Designet til flow

Når du køber et kamera fra kampagnen, kommer du også i flow. Det kommer med gratis mindfulness-indhold og et design, der er så intuitivt, at det ikke bryder dit flow.

Canon Camera