BIRD CALLING FILMS

Du ved måske, hvordan den fugl, du vil optage med dit kamera, ser ud. Men ved du, hvordan den lyder?

Nedenfor finder du samlingen af ​​film med fuglekald, der kan hjælpe dig med at optage de perfekte billeder af fugle i deres naturlige omgivelser - ved at vide, hvad du skal lytte efter.

BIRD CALLING FILMS

Afspil video
Launchfilm

Du ved, hvordan de ser ud – men ved du, hvordan de lyder?

Vi har kreeret en film med fuglekald for at hjælpe dig med at identificere fugle i deres naturlige miljø. Du ved måske, hvad du skal kigge efter, men fuglenes lyde er lige så unikke og kan hjælpe dig med at identificere, hvilken retning du skal pege kameraet på.
Common tern

Tag knivskarpe billeder af fugle

Hold altid dit motiv skarpt med Dual Pixel CMOS AF ll, der genkender mennesker, dyr og køretøjer. Kameraets autofokus sporer endda fugle i flugt eller uforudsigelige bevægelser - for at sikre, at du får den mest fantastiske skarphed.

Coot

Skarphed - også ved bevægelse

Når du vil optage det perfekte billede, kan betingelserne være mindre end perfekte. Med op til 8-trins billedstabilisering kan du håndtere billeder med lang eksponering og optage, mens du er i bevægelse med reduceret kamerarystelse. Systemet hjælper også med at justere skrå horisonter og bevare motiver skarpe, mens du panorerer eller tager smukke panoramabilleder af en flok fugle eller dyreliv.

Wagtail

Optag hver eneste detalje med 4K i 60p

Få den mest jævne flyvning i slowmotion fra 120p i Full HD. Du behøver ikke bekymre dig om, hvor lang tid det tager for fuglen at dukke op - du får suveræn skarphed med ubegrænset optagelse for kreativ frihed.

Whopper swan

Stille og hurtig serieoptagelse op til 30 billeder/sek

Med den elektroniske lukker kan du få et fantastisk resultat uden at skræmme dit motiv væk – for den optager fantastisk kvalitet i total stilhed. Både med AF-sporing og autoeksponering. Er du klar til at gå i naturen?

Canon EOS R system

Med over 30 års EOS-innovation og -design sætter EOS R-systemets banebrydende objektivfatning den nye standard for fremtidige kameraer. EOS R-systemet tilbyder den hurtigste autofokus i verden og giver nye niveauer af funktionalitet til professionelle og avancerede EOS-brugere, med hurtigere kommunikation mellem objektiv og kamera, som omdefinerer foto- og videooprettelse.