Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Print med det samme for at skabe øjeblikkelige minder. Tag den perfekte selfie med et indbygget spejl og ringlys, opret forbindelse til Canon Mini Print-app'en, og få det ultimative gruppefoto med fjernudløseroptagelse - alt sammen med Canon Zoemini S.

Se den nye model

Canon Zoemini S

Lær mere om Canon Zoemini S

Gør dine minder sødere med Canon Zoemini S’s smarte indbyggede kamera med selfie-spejl, lysring og fjernbetjent lukker

Se video

Cool refleksioner: Spejl og lysring for selfies, der er værd at dele

Tag dine bedste billeder med denne kameraprinter i lommeformat med 8 Megapixel opløsning. Med lysring til selfies, fjernudløseroptagelse fra din smartphone via Canon Mini Print-app'en og øjeblikkelige print med klæbende bagside er det den oplagte gadget til fotoentusiaster.

Se alle specifikationer

Canon Zoemini S Specification Intro

Billedskøn kombination

Optag og print fra den samme enhed med denne smarte 2-i-1. Takket være kameraet på 8 Megapixel, Micro SD-kortslottet* og Zink™-teknologien er Canon Zoemini S alt, hvad du behøver til fotos på farten.

Picture-perfect combo

Elegant løsning

Denne letvægtskameraprinter, der fås i Matt Black, Pearl White og Rose Gold, er den perfekte bærbare ledsager og kan nemt være i en lomme eller taske.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfies, der kan deles

Et frontmonteret spejl og en lysring sikrer, at dine selfies bliver spektakulære, mens Canons Mini Print-app'ens fjernbetjening af lukkerfunktionen gør gruppebilleder til en leg.

Smarte snaps

Brug Bluetooth** og Canon Mini Print-app'en til at printe billeder fra din smartphone med masser af smarte filter- og collageindstillinger. Du kan også bruge app'en til at programmere kameraet med brugerdefinerbare lyde og selvudløserindstilling til perfekte positurer.

Smart snaps

Print, træk af og klæb fast

Med plads til 10 ark brudsikkert Zink™-printpapir med klæbende bagside er det nemt at pege, printe og udsmykke dine ejendele med dine yndlingsbilleder.

8 kreative idéer til print

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print-app'en

Opret forbindelse mellem din smartphone og Canon Zoemini-printeren via Canon Mini Print-app'en, som du kan downloade gratis fra App Store og Google Play***. Tag dine egne fotos, eller download direkte fra Facebook, Instagram, Google Fotos, Dropbox eller iCloud. Derefter kan du tilføje filtre, Augmented Reality, forvrængninger, tegninger eller tekst for at få et helt personligt billede.

Download via App Store
Download fra Google Play

Canon ZINK™-fotopapir

ZINK-papir er belagt med mikrokrystaller, der reagerer, når de opvarmes, og giver et smudsfrit, slidstærkt og vandafvisende billede uden blæk.

Køb 20 ark

Køb 50 ark

Canon ZINK™ Photo Paper

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Få mere at vide

Vigtigste specifikationer

zink

ZinkTM

printteknologi

Smartphone-ready

Smartphone-ready

iOS og Android

Chic and lightweight

Smart og let

Model på 188 gram i Matt Black, Pearl White eller Rose Gold

Resolution

314 x 600 dpi

opløsning

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth®-tilslutning

5 Megapixels

Kamera med

Kamera

Remote shutter

Fjernlukker

med Canon Mini Print-app'en

Micro SD

Understøttelse af Micro SD*-

hukommelseskort

Se alle specifikationer

Key Specifications
What’s in the box

Kassens indhold:

Alt, hvad du behøver for at tage billeder, tilpasse og printe:

Canon Instant-kameraprinter Canon Zoemini S (fås i Matt Black, Pearl White or Rose Gold)

USB-kabel

Sikkerhedsark

EWS-ark (garanti)

Startvejledning (kort)

Canon Zink™-fotopapir (10 ark) + 1 SMARTSHEET

Håndledsrem

Kompatibelt tilbehør

#FreeYourStory

Vær modig. Vær udtryksfuld. Vær dig selv. Vis os livet gennem dit objektiv. Uanset om mediet hedder foto, print eller film, vil vi gerne se dit unikke perspektiv på verden, som du ser den.

Læs mere

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini S
Bedømmelser og anmeldelser

Relaterede produkter

* Fotos, der er taget med Canon Zoemini S, kan gemmes på MicroSD-kortet. Billeder kan ikke overføres til Canon Zoemini S fra kortet.

** Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

*** Ansvarsfraskrivelse: Kræver en mobil enhed, der kan oprette forbindelse til Canon Zoemini via Bluetooth® og Canon Mini Print-app'en, som kan downloades gratis fra App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheder med iOS 9.0 eller nyere og Android-enheder med Android 4.4 eller nyere.