canon cameras mirrorless

Spejlløst kamera eller digitalt spejlreflekskamera? 

Oplev det bedste fra begge

Alle de oplysninger, du har brug for til at vælge det ideelle kamera for dig

Vælg dit perfekte kamera

Hvis du er ude efter fordelene ved kameraer med udskifteligt objektiv, eller er på udkig efter nye spændende niveauer af kreativitet, kan du enten vælge et kompakt EOS M spejlløst kamera eller et EOS digitalt spejlreflekskamera. Begge har nogle af de bedste billedteknologier, der leverer effektiv ydeevne, flotte resultater og fantastiske kreative muligheder og giver en hidtil uset fleksibilitet i EOS-objektiver og -tilbehør. Her er vores guide til at hjælpe dig med at vælge det perfekte kamera for dig.

eos m5 ambient comparison

Ideelt til at komme i gang

Tag dine første skridt med EOS, og udforsk dit kreative potentiale med vores kameraer til begyndere: EOS M10 og 1300D. Begge kameraer er en ideel introduktion til brug af kamera med mulighed for at skifte objektiver, og de leverer både høj kvalitet i stillbilleder og film fra den store sensor på 18 Megapixel og har Wi-Fi for nem deling.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

EOS M10, der er lille, let og alsidigt, kan du have med overalt, og du kan tilpasse det til din egen unikke stil med et udvalg af farver og kameraetuier. Det ideelle skridt op fra en smartphone eller et kompaktkamera, som ikke kun tilbyder flotte resultater i høj kvalitet og kreativ fleksibilitet med udskiftelige objektiver, men også lader dig optage selfies nemt med den store touchscreen, der kan vippes, og nyde nem "peg-og-skyd", hvis du har brug for det.

Læs mere

eos m10 sample alina rudya
Taget med EOS M10
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

EOS 1300D, som er fyldt med kreative muligheder, men stadig nemt at bruge, er det perfekte digitale spejlreflekskamera til at begynde din fotografiske rejse med. Du kan lære om fotografering og udforske dit kunstneriske potentiale med så meget eller så lidt kontrol over indstillingerne, som du har lyst til.

Læs mere

gull sample a2 creative filters off
Taget med EOS 1300D
 • f/3.5
 • 1/100
 • 400

Ideelt til dit næste skridt

Hvis du er klar til at føre din fotografering videre eller bare gerne vil have et højtydende, allround-kamera, så står dit valg mellem det lille, bærbare EOS M3 og det teknologispækkede EOS 760D. Begge byder på 24,2 Megapixel, betjening fra touchscreen, der kan vippes, og Wi-Fi, så du nemt kan dele. Derudover kan du nyde fantastiske resultater hver gang med brugervenlige autofunktioner eller nemt udforske de kreative muligheder i fuld manuel kontrol.

eos m3 eos 760d

EOS M3

EOS M3 er lille og kompakt med håndtering, der minder om et digitalt spejlreflekskamera. EOS M3 kombinerer også effektiv ydeevne og flot billedkvalitet med bærbarhed. Det er hurtigt nok til, at du nemt kan indfange de spontane øjeblikke, og det tilbyder en bred vifte af kreative funktioner, som du kan udforske. Desuden kan du tilføje en elektronisk søger (tilbehør) for at udvide dine kompositionsmuligheder.

Læs mere

eos m3
Taget med EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

EOS 760D har alsidig betjening og raffineret ergonomi fra digital spejlreflekskameraer og kan føre dit fotografiske potentiale til det næste kreative niveau. Det er meget fleksibelt, og med et avanceret 19-punkts AF-system, der gør det nemt at følge motiver i hurtig bevægelse, kan du nyde flotte resultater, uanset om du fotograferer sport, portrætter eller landskaber. Samtidig har det en touchscreen, der kan vippes og drejes, hvilket er fantastisk til at optage film fra forskellige perspektiver.

Læs mere

eos 760d sample
Taget med EOS 760D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Ideelt til avancerede brugere

Vores avancerede, fuldt tilsluttede EOS-kameraer på 24,2 Megapixel lader dig udforske nye motiver og teknikker og udvikle din kreativitet på nye spændende måder. I EOS M5 og EOS 80D vil du opdage state-of-the-art funktioner, som giver dig mere kontrol og hastighed, også hurtige AF-systemer og vedvarende kontinuerlig optagelse med 7 billeder/sekund, plus nye niveauer af ydeevne og kvalitet, der vil føre din fotografering og dine videooptagelser til nye højder.

eos m5 eos 80d

EOS M5

Ved at samle det bedste fra Canons kompaktkameraer og digitale spejlreflekskameraer har EOS M5 en perfekt balance mellem høj ydelse og lille, diskret størrelse, der er perfekt til gadefotografering. Derudover kan du nyde autentisk EOS-håndtering takket være en central elektronisk søger med høj opløsning. Det er det ideelle valg til eksisterende EOS-brugere, som et sekundært kamera, der er kompatibelt med deres objektiver, eller som et mindre alternativ til et traditionelt digitalt spejlreflekskamera.

Læs mere

eos m5 sample gail tibbon
Taget med EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Du kan udforske ubegrænset kreativitet med det effektive, fleksible og hurtigt reagerende EOS 80D, som udmærker sig ved fotografering af sport, portrætter, landskaber, gader, rejser og i svagt lys samt kreativ fotografering. Det er fyldt med innovative teknologier og giver dig al den kontrol og fleksibilitet, der er nødvendig for at opnå enestående resultater i enhver situation.

Læs mere

eos 80d sample
Taget med EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

Har du stadig brug for hjælp?

Se mere for at få hjælp til at finde det perfekte kamera til dig.