L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-objektiver

Se hvad der er på vej

Bygget op fra bunden

EOS R-systemet og RF-fatningen tager arven fra det eksisterende EOS-system til nye højder. Canons ingeniører har designet EOS R-systemet i tråd med teknologiske fremskridt og feedback fra slutbrugerne samt overvejede brugervenligheden og potentialet til at udvide objektivporteføljen i fremtiden.

Designet til kvalitet

RF-objektivfatningen giver mulighed for et radikalt nyt optisk design, der gør det muligt at placere store objektivelementer så tæt på sensoren som muligt, så lyset rammer sensoren lige på. Dette reducerer optiske forvrængninger og øger dermed billedkvaliteten.

Canon The RF mount

Udviklet til fleksibilitet

Fatningens korte baggrundsfokus og brede fatningsdiameter på 54 mm har givet Canons optiske ingeniører en ny grad af frihed til at skabe en ny generation af optik – det giver en ideel balance mellem at reducere størrelsen på systemet, billeder i høj kvalitet og ydelse med høje specifikationer.

Canon eos r back folts

Nyheder i 2019Canon er stolt over at kunne præsentere seks full-frame RF-objektiver, der i øjeblikket er under udvikling til udgivelse i 2019, og som vil udvide EOS R-systemet for at åbne op for nye optagelsesmuligheder.

Du vil måske også være interesseret i...