L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-objektiver

Se hvad der er på vej

Nyheder i 2020

Canon præsenterer med stolthed flere nye objektiver og extendere til EOS R-systemet, herunder den fantastiske L-serie med RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM og RF 800mm F11 IS STM til en fantastisk rækkevidde og alsidighed. Derudover bekræfter Canon også planen om at lancere flere RF-objektiver i løbet af 2020.

Registrér din interesse i EOS R-systemet

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R-systemet, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Tilmeld dig nu

Bygget op fra bunden

EOS R-systemet og RF-fatningen tager arven fra det eksisterende EOS-system til nye højder. Canons ingeniører har designet EOS R-systemet i tråd med teknologiske fremskridt og feedback fra slutbrugerne samt overvejede brugervenligheden og potentialet til at udvide objektivporteføljen i fremtiden.

Designet til kvalitet

RF-objektivfatningen giver mulighed for et radikalt nyt optisk design, der gør det muligt at placere store objektivelementer så tæt på sensoren som muligt, så lyset rammer sensoren lige på. Dette reducerer optiske forvrængninger og øger dermed billedkvaliteten.

Canon The RF mount

Udviklet til fleksibilitet

Fatningens korte baggrundsfokus og brede fatningsdiameter på 54 mm har givet Canons optiske ingeniører en ny grad af frihed til at skabe en ny generation af optik – det giver en ideel balance mellem at reducere størrelsen på systemet, billeder i høj kvalitet og ydelse med høje specifikationer.

Canon eos r back folts

Du vil måske også være interesseret i...