EOS DSLR-kameraer til begyndere

Tag nemt dine første skridt inden for EOS-fotografering, og nyd fantastisk billedkvalitet med uendeligt mange kreative muligheder.
Canon Camera

Din rejse starter her

Vores udvalg af digitale spejlreflekskameraer giver dig mulighed for at tage dit første skridt ind i en spændende verden af EOS-fotografering. Lad os hjælpe dig med at finde det kamera, der passer til dine behov, så du kan nyde fantastisk billedkvalitet og utallige kreative muligheder.

Udvalgte produkter

EOS 250D

Verdens letteste digitale spejlreflekskamera med bevægelig skærm* med Canon DIGIC 8, 4K-film og Creative Assist.

Canon Camera

Andre produkter i serien

Styrken til at være kreativ

Et digitalt spejlreflekskamera kan gøre snapshots til noget langt mere kreativt. Arbejd med effekter med overfladisk fokus for at få opmærksom på motivet, og brug kombinationer af kreative filtereffekter til gøre din fotografering markant.

Scene Intelligent Auto

Du kan slappe af med Canons Scene Intelligent Auto-tilstand, som vælger den helt rigtige kameraindstilling til motivet for at sikre enestående billeder, så du kan koncentrere dig om at være kreativ.

Canon Camera
Canon Camera

Klar til action

Du er altid klar til at udtrykke dig med hurtig reaktionstid ved optagelse, intuitiv touchscreen-betjening og optisk søger for nem komponering. Det er nemt at følge og indfange objekter i bevægelse med et smart autofokussystem og kontinuerlig udløsning.

EOS-film og Video Snapshot

Optag biograflignende film med lethed. Takket være Dual Pixel CMOS AF og Hybrid CMOS AF-teknologi vil dit motiv stå skarpt med smuk baggrundssløring. Brug Video Snapshot til at optage klip på 2, 4 eller 8 sekunder, og kombinér dem i optagelser af høj kvalitet.

Canon Camera

Support og inspiration

Skift dit objektiv og din visning med EOS-systemet, og få alle de råd, du har brug for, med EOS-kurser.

  1. Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle kameraer.

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.
  1. *250D (sort/sølv) er verdens letteste blandt alle digitale spejlreflekssensorkameraer med enkeltobjektiv i APS-C-størrelse med bevægelig LCD-skærm. Inklusive batteri og hukommelseskort i henhold til CIPA-retningslinjer. Fra 9. april 2019 (undersøgt af Canon).