Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot-ZOOM sammenlignet med …

… smartphones, kompakte kameraer og kikkerter.
CANON POWERSHOT ZOOM

PowerShot ZOOM er en helt ny type kamera fra Canon, der har et effektivt langt objektiv i et lille hus, som giver dig nye måder at bringe dine yndlingsmotiver meget tættere på og fange flere detaljer end mange smartphones.

PowerShot ZOOM har en 100mm, 400mm og 800mm¹ trinvis zoom inde i et hus, der ikke er større end en computermus, og det giver en unik optagelsesoplevelse. Det er i håndstørrelse og ligger mere behageligt i hånden end en smartphone, men det kan alligevel optage flotte, detaljerede billeder og Full HD-film af motiver, der er langt væk. Med enestående Wi-Fi- og Bluetooth-tilslutning, praktisk USB-C-opladning, effektiv billedstabilisering og imponerende kontinuerlig optagelse med 10 billeder/sek. er det perfekt til at optage familieunderholdning, sportsbegivenheder og vilde dyr i haven med problemfri "Full Auto"-betjening.

Billeder, der er taget med PowerShot ZOOM

Billeder, der er taget med PowerShot ZOOM

Billeder, der er taget med PowerShot ZOOM

Ægte lang objektivstyrke i et lille hus i lommeformat

PowerShot ZOOM minder mere om et lommeteleskop, der kan være i hånden, og det tager fotos og Full HD-video ved hjælp af et step-zoom-design, der består af to optiske brændvidder – 100mm eller 400mm – med 2x digital konverter, der bringer dig længere ned til 800mm. Skift mellem hver zoom gøres ved at trykke på en knap i realtid, så du kan se fjerne genstande tættere på uden nogensinde at behøve at fjerne blikket fra den superklare søger, som er mere anvendelig i klart dagslys, da der i modsætning til telefoner ikke er genskin på skærmen.

Så lad telefonen ligge i lommen, næste gang du vil fange et øjeblik, der sker langt væk. Smartphones, der er i stand til at opnå fantastiske resultater på tæt hold, er ofte knap så anvendelige, når det drejer sig om at tage billeder på lang afstand. Nogle smartphones kan reklamere med funktioner til lang zoom, men på grund af deres slanke størrelse bruges en kombination af alternative teknologier som f.eks. digital zoom, hybrid zoom og et foldet optisk design til at optage billeder og videoer på afstand. Det betyder, at billedstabiliseringen er begrænset, og det meste af tiden leverer den ikke den billedkvalitet, der ellers opnås med et dedikeret kamera med et ægte Canon-objektiv.

PowerShot Zoom kan også bruges bekvemt med én hånd. Det er ikke nødvendigt at beslutte, hvilken app du skal vælge på din smartphone, og besværet med at bruge to fingre til at knibezoome for at indramme dit billede, så du risikerer helt at gå glip af øjeblikket, er der heller ikke. PowerShot ZOOM fjerner alt det besvær og fanger alle de flygtige øjeblikke med det samme.

Ligesom du har en smartphone i lommen, kan du også have PowerShot ZOOM liggende der, da det er let og lille, så det tynger dig ikke ned som et almindeligt kamera. Og når du tager det ud, kan du have det omkring håndleddet med den medfølgende håndledsrem, så det er lige ved hånden. Og når du er klar til at dele, kan du nemt oprette forbindelse til Canon Connect-app'en.

CANON POWERSHOT ZOOM

Billeder, der downloades med Canon Camera Connect-app'en på en kompatibel smartphone, giver større fleksibilitet, når det gælder deling af billeder på sociale medier.

Et mindre, lettere og enklere alternativ til et kompakt zoomkamera

Zoomkameraer til rejsebrug har en meget effektiv telefotorækkevidde og leverer helt sikkert fantastisk billedkvalitet, men deres store størrelse og større vægt betyder, at de ikke altid er praktiske – og mange kan ikke være i lommen. Når du er ude og vandre og ikke ønsker at tage alt for meget udstyr med dig, eller du har brug for noget, der er dejligt diskret, men som alligevel bringer dig tæt på øjeblikket, giver PowerShot ZOOM perfekt mening, da det er hurtigt, og det kan øjeblikkeligt zoome for at fange fjerne motiver og detaljer uden besvær. Du skal bare tænde, komponere og optage, da der ikke er nogen komplicerede menuer og kun et enkelt knaplayout.

CANON POWERSHOT ZOOM

Hastighed er det, som PowerShot ZOOM virkelig leverer. Fordi det er Full Auto, betyder det, at du kan pege og skyde uden at skulle udvælge de bedste indstillinger. Kameraets effektive DIGIC 8-processor gør alt for dig, så du kan nyde øjeblikket og optage superdetaljerede billeder og Full HD-film fra CMOS-sensoren på 12 Megapixel. Og med en kontinuerlig fremføring på 10 fps er det fantastisk til at fange dyr eller børn i leg uden at forstyrre dem, uanset om du er i parken eller derhjemme.

Lige så effektivt som en kikkert, men meget mere alsidig

Selvom du måske har overvejet at købe en af Canons enestående billedstabiliserede kikkerter, tilbyder PowerShot ZOOM en sammenlignelig telefotorækkevidde med foto- og Full HD-videooptagelse og yderligere fantastiske funktioner, som gør det til en vigtig ven ude i det fri. Du kan f.eks. oprette forbindelse til din telefon for at geotagge billeder, du har taget på dit udendørs eventyr, og endda dele live-visningen, så andre kan se det, du ser, så du kan forblive i øjeblikket og tage rigt detaljerede billeder. Du kan også dele dine minder på stedet. Kameraet er perfekt til skolesportsdage, tilfældige observationer af dyreliv og optagelse af flygtige glimt af fugle og dyreliv i haven. Det er hurtigt og let og har tre forskellige forstørrelser, som du kan skifte til øjeblikkeligt plus en meget hurtig opstartstid, så du kan bogstaveligt talt tage det op og optage, så snart øjeblikket sker.

PowerShot ZOOM
Mand, der etablerer forbindelse og deler billeder, der er taget med Canon PowerShot ZOOM, med sin mobiltelefon

Konklusion

Som du nok har bemærket, kan PowerShot-ZOOM opnå en bedre kvalitet på afstand end de fleste smartphones og optage, mens du oplever det, i modsætning til kikkerter. Det forbinder dig til din telefon og bringer dig tættere på dit motiv på nye og spændende måder, så du kan opleve øjeblikket og fange det på samme tid. Med de brugervenlige funktioner og den øjeblikkelige opstart er det det perfekte lommeteleskop, der altid er klar i din hule hånd.

En oversigt over fordelene

• 3-trins zoom med stor optisk forstørrelse2 giver dig mulighed for at fange øjeblikke, selv fra 100 meters afstand.
• Optag i Full HD, eller tag stillbilleder med 12 Megapixel opløsning, og få fantastiske resultater takket være en 4-akset optisk billedstabilisator, og få mindre træthed i øjnene med Powered IS og den 2,36 Megapixel søger.
• Optag vilde dyr på dynamiske måder takket være kontinuerlig optagelse ved 10 fps, f.eks. fotografering af fugles vingeslag.
• Med sin lille størrelse, USB-C-opladning3 og lange driftstid er det ideelt til at have i lommen eller på håndleddet til de familie- eller naturøjeblikke, man bare ikke må gå glip af.
• Med fuldautomatisk styring udvider kameraet dit udsyn i smuk enkelhed. Se tydeligt gennem en lys søger, og skift nemt basisindstillinger i den enkle menu.
• Del live-visningen fra kameraet, og gem minder via Canon Camera Connect-app'en. Opret forbindelse til Wi-Fi, og geotag dine billeder via Bluetooth®4-forbindelse til din smartphone.

Relaterede produkter

  1. Nævnte brændvidder svarer til 35mm.
  2. Forstørrelsen er 1,2x / 4,8x / 9,6x ved henholdsvis 100/400/800mm. De brændvidder, der nævnes her, svarer til 35mm, og 800mm er 2x digital zoom på 400mm optisk brændvidde
  3. Der følger ingen oplader med kameraet. Minimumskravene til opladning er en USB PD-kompatibel strømkilde, der giver mindst 5 V, 1,5 A med en USB type C-udgang og bruger det medfølgende USB type C til type C-kabel. Når du optager video eller stillbilleder, forsynes der kun strøm til kameraet, uden at det interne batteri oplades. Opladningstiden med Canon PD-E1 er ca. 1 time 50 minutter.
  4. Udstyret med Bluetooth®-lavenergiteknologi. Bluetooth® -navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Europe Ltd er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere. Wi-Fi® er et registreret varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance.
    Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.