4K vs HD page

4K-video eller Full HD?
Forklaring til dine valg

Se forskellene mellem 4K- og Full HD-video, så du kan vælge den enhed, der passer til dig.

Et informeret valg

Fra billedopløsning til datalagring, redigering og afspilning – alt, hvad du behøver at vide om 4K- og Full HD-video.

Billedopløsning

4K-video – også kendt som 4K UHD – giver 4 gange så høj opløsning som 1080p Full HD på 3840x2160 pixels. Det betyder, at du kan indfange betagende, næsten berørbare detaljer med 4K sammenlignet med Full HD-video.

Image resolution

Dataindsamling og streaming

4K-video optager flere data, så til den samme optagelsestid har du brug for større hukommelseskort med høj overførselshastighed og en hurtigere internetforbindelse til streaming. Full HD giver dig mindre filstørrelser, hvilket er ideelt til nem upload og streaming af online-indhold.

Data capture and streaming

Lagring og redigering

Lagring af ekstra data, mens der optages i 4K, kan kræve en større harddisk. Når du optager i 4K, anbefales det også at have en kraftigere PC for at sikre problemfri redigering.

Storage and editing

Kreativitet

Med 4K kan du nyde den kreative frihed til at zoome, panorere og beskære dine optagelser op til 200 % og stadig levere dine film i Full HD-opløsning. Det gør det ideelt til videoentusiaster, der laver film og kreative optagelser.

Creativity

Alsidighed

Canon-kameraer, der optager i 4K kan også optage i Full HD, så du kan vælge den rigtige filmopløsning til de forskellige kreative projekter.

Versatility

Afspilning

Du kan nyde den fulde effekt og de utrolige detaljer i 4K-optagelserne på et 4K-TV. Selvom du ikke har et 4K-TV lige nu, vil valget af en 4K-optagelsesenhed sikre, at du er forberedt på at opleve de forbløffende detaljer med 4K, så snart du opgraderer dit TV.

Blocks Playback

Har du stadig brug for hjælp?

Få mere at vide om LEGRIA HF-G-seriens videokameraer, og sammenlign optagelsesmulighederne med alt-i-ét-kameraer og dem med udskifteligt objektiv.