Canon til detailhandlen

Retail-hero

"Vi var nødt til at tænke over, hvad kunden ønskede, og om det produkt, vi solgte dem, faktisk var den rigtige løsning for dem. Vi havde brug for en konsulentvirksomheds tilgang for at få indsigt i vores kunders drivkraft."

Roland Laschet, administrerende direktør, Staples Benelux

Løsninger og serviceydelser til detailhandlen, der er lavet af eksperter

Canons virksomhedsløsninger til detailhandelen kan hjælpe dig med at reducere kompleksitet i oplysninger, forbedre databeskyttelse, administration af overholdelse og overvågning, fremme driftsbesparelser og opnå konkurrencemæssige fordele. Fra leverandørhåndtering og indkøb over udførelse af ordrer til forbedring af kundeoplevelsen kan vi hjælpe dig med at fastholde din konkurrencefordel og samtidig holde styr på omkostningerne.

Vores løsninger og serviceydelser

Canons løsninger til detailhandlen hjælper dig med at sikre, at de rigtige oplysninger kommer ud til det rigtige sted og den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Ved at forbinde og optimere vigtige processer og kommunikation, f.eks. på tværs af forsyningskæden og med kunderne - kan vi hjælpe dig med at få produkter på markedet hurtigere, forbedre overvågning og sikkerhed, få flere kunder i butikken, reducere omkostningerne og frigøre administrativ tid til at fokusere på andre mere rentable aktiviteter.