Canon og finansielle serviceydelser

Fin-Hero

"Før Canon anbefalede os en løsning, lagde de et stort arbejde i at lære vores virksomhed at kende og forstå, hvad der trængte til at blive forbedret, og hvordan det bedst kunne gøres. Det at forstå vores kunders forretning er et princip, vi selv følger nøje, og vi følte os overbeviste om, at Canon var den rette partner for os."

David Clarkson, kommerciel direktør, Armstrong Watson

Løsninger og serviceydelser til informationshåndtering, der er designet af eksperter

Canons virksomhedsløsninger og -serviceydelser til finansverden kan forenkle, automatisere og strømline processer, samtidig med at det reducerer omkostningerne og giver mulighed for mere personlige kundeoplevelser. Her møder papirprocesserne den digitale verden. Udfordringen for finansielle institutter er at styre overgangen til den digitale verden, samtidig med, der leveres fremragende kundeservice og leves op til konstant skiftende bestemmelser.

Antallet af love og regler er vokset støt i takt med med den hurtige vækst af finansielle produkter og finansiel rådgivning, der genererer mere administration for de finansielle institutter. Tillid betyder alt. Cyberangreb på forskellige fremtrædende institutioner har gjort sikkerheden af fortrolige data til en stor bekymring.

Vores løsninger og serviceydelser

Canon arbejder sammen med nogle af verdens førende finansielle organisationer, herunder private banker, forsikringsselskaber og kapitalmarkeder. Vores løsninger kan findes overalt fra compliance-kontorer til postrum. Vi hjælper finansielle kunder med at reducere omkostningerne af vigtige processer såsom at få nye kunder om bord ved at forenkle og strømline vigtige systemer samt ved hjælp af øget automatisering og digitalisering af papirbaseret administration.

Vores tilgang giver et mere fleksibelt workflow, der tilpasser sig virksomhedens behov og i et tempo, der passer til dine behov. Du har også mulighed for direkte kommunikation med os eller gennem vores netværk af partnere. Vores løsninger er tilgængelige som administrerede tjenester, der kan lette din administrationsbyrde.