Canon og uddannelsesinstitutioner

Edu-HERO

"For at nå vores mål om at blive en skole i det 21. århundrede søgte vi en samarbejdspartner, som forstod vores vision, og hvor vi ønskede at være. Gennem vores partnerskab med Canon kan vi fortsætte med at vokse og udstyre eleverne med topmoderne udstyr."

Chris Foreman, vicerektor

Learning Systems, Homewood School

Systemer til understøttelse af indlæring, der er designet af uddannelseseksperter

Der er ingen genveje i uddannelse. Nutidens skoler, gymnasier og universiteter er nødt til at levere fleksibel, personaliseret indlæring med begrænsede budgetter og flere lovkrav end nogensinde før. Canon har stor erfaring med at støtte uddannelsesinstitutioner, lærere og elever med serviceydelser og teknologi, der giver mulighed for læringsoplevelser, der passer ind i en hurtigt bevægende, mobil og tilsluttet verden.

Vi har hjulpet skoler med at strømline deres optagelses- og tilmeldingsprocesser, hvilket har forenklet databehandlingen og mindsket antallet af fejl. Vores mobile tjenester, som f.eks. mobilt print hjælper også med at udvide vigtige tjenester til elever og lærere udenfor skolernes og uddannelsesinstitutionernes bygninger.

Vores løsninger og serviceydelser

Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner i hele Europa samt mange tjenesteudbydere til uddannelsessektoren.

Vores erfaring har lært os, at de vigtigste behov inden for kommunikation, processtyring, print samt behandling af oplysninger forbliver uændret for skoler, gymnasier og universiteter.

Ligeledes er udfordringerne vedrørende omkostningsstyring, servicekvalitet og levering af enestående oplevelser til de studerende de samme.

Det er derfor, så mange uddannelsesinstitutioner og tjenesteydere henvender sig til os for at få hjælp til de tjenester, systemer og processer, der udgør fundamentet for en vellykket undervisning.