Publishing sector header image

Publishing

Hvem siger, at mindre oplag ikke er økonomisk rentable? Canons løsninger gør print af publikationer både rentabelt og fremtidssikret. Velkommen til on demand-print - uanset oplagsstørrelse.

En stor forskel med små oplag

Muligheden for at forbedre værdikæden inden for trykte bøger, magasiner og aviser er mere spændende end nogensinde. Canon er den perfekte partner til at hjælpe dig med at udnytte digitale forretningsmodeller til forlagsmarkedet. Små oplag, administration af hele processen, print-on-demand, decentraliseret print og dynamisk forlagsvirksomhed. Det er de løsninger, som vi gør rentable med kundeorienterede løsninger.

Få de seneste nyheder fra branchen

Industry focus

Branchefokus: Bogtryk og forlæggere

Sådan har den stadig voksende andel af e-læsere påvirket forlagsverden, og sådan har printsektoren reageret på denne markante forandring i branchen.

The Future of Publishing

Fremtiden for publicering

Bliv medlem af vores LinkedIn-gruppe for at være med i diskussionen om fremtiden for bogudgivelse.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint 6000 Ultra+-serien er baseret på et solidt ry for sin markedsførende teknologi og er en effektiv produktserie af yderst produktive digitale printsystemer.

imagePress C10000VP

imagePRESS C10000VP

imagePRESS C10000VP tager digital farveproduktion til næste niveau og kombinerer exceptionel kvalitet, produktivitet og alsidighed for at levere enestående resultater ved 100 sider pr. minut på et omfattende udvalg af applikationer.

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000 kan fremstille billeder op til 24" med den bedste fotografiske printkvalitet, enestående hastighed og driftssikkerhed.

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder Program

Dette program kan gavne alle printvirksomheder - fra interne trykkerier til kommercielle printvirksomheder. Få skræddersyet, rettidig rådgivning og vejledning fra uafhængige brancheeksperter, der vil hjælpe dig med at løse dine kritiske forretningsudfordringer og forbedre den overordnede performance.