Photography sector header image

Foto

Digitalisering har forandret den kreative branche. Farvel til massemarkedsføring og goddag til målrettet multichannel-kommunikation. Vi har løsningerne, så du kan komme i gang.

Gør indtryk med lysere og mere levende farver

Vi introducerer en revolution inden for print af produktionsfotos. Med Canons udvalg af 7 slags farvestofsbaseret blæk får du med vores inkjetproduktionsprintere en billedkvalitet, der er perfekt afbalanceret, utroligt detaljeret og fantastisk levende. Hurtigt, dobbeltsidet print giver dig ligeledes større produktivitet. Din virksomheds vækst bliver dermed lige så imponerende som dine billeder.

Få de seneste nyheder fra branchen

wide-format-opportunity.png

Muligheden for storformat er lige så enkel som sort/hvid

Uanset om du er professionel fotograf eller printserviceleverandør, kan sort/hvid-print i storformat være en mulighed for at udnytte markedstrends og udvide dit serviceudbud.

Photo-page-image-480x320

Capturing Success: wide format opportunities for Professional Photographers

This guide provides examples of how professional photographers are leveraging large format printing to showcase their work and unlock new and exciting business opportunities.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

DL_5000_Default.jpg

DreamLabo 5000

Canons første fotoprinter nogensinde med det nye alternativ til den konventionelle sølvhalid-fototeknologi, som tilbyder et bredt udvalg af førsteklasses foto-merchandise.

Photography and fine art printers

Foto- og Fine Art-printere

Produktivitet og enestående billedkvalitet sikres med et udvalg af storformatprintere med 8 eller 12 farveblæksystemer. Canons pigmentblæksystemer leverer enestående, levende og nøjagtige farver. Disse brugervenlige enheder gør det nemt at lave print i størrelser fra A2 op til 60", hvilket giver mulighed for at lægge al fokus på udviklingen af mesterværkerne.

Flatbed printers

Flatbedprintere

Fladbedprintere er ideelle til print i høj kvalitet på rigide og fleksible medier. Vælg din UV-flatbedstorformatprinter fra et udvalg af borde i standard- eller ekstra store størrelser, med hvidt blæk og/eller lak som tilbehør, som er tilgængelige med en række produktionsprinthastigheder for at opfylde dine grafiske produktionsbehov.