Packaging sector header image

Emballage

Indenfor emballage er det altafgørende at være kreativ i din tankemåde, din produktivitet og dit slutresultat. Canon har løsningerne, der giver din virksomhed en fordel.

Opdag ny og banebrydende tænkning

Emballage er den hurtigst voksende printsektor og samtidig en, hvor der er allermest konkurrence, så det er vigtigt, at du skiller dig ud på markedet. Canons brancheførende digitale løsninger tilbyder fleksibilitet via mindre oplag, optimerede workflows, prototyper samt personalisering via variable data, så dit indhold forbliver relevant og opdateret.

Få de seneste nyheder fra branchen

Think Packaging Guide

Think Packaging Guide

Læs vores Think Packaging Guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens emballagemarked.

Packaging and promotion

Emballage og reklame: Hvorfor digitalt print kan spille en afgørende rolle i marketingmixet

Emballage udvikler sig hele tiden, og mens det før blev opfattet som 'bare en beholder', er det nu en afgørende faktor i kundens beslutningsproces.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

UV-printer

UV-flatbedprintere

UV-fladbedprintere er ideelle til print i høj kvalitet på rigide og fleksible medier. Vælg din UV-flatbedstorformatprinter fra et udvalg af borde i standard- eller ekstra store størrelser, med hvidt blæk og/eller lak som tilbehør, som er tilgængelige med en række produktionsprinthastigheder for at opfylde dine grafiske produktionsbehov.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma er en yderst alsidig inkjet-webprinter, der kombinerer enestående kvalitet og fleksibilitet, så du får effektiv og driftssikker produktion af post, bøger og magasiner samt reklamer.