Expertise sector header image

Ekspertise

Vi forstår udmærket, at det er en stor beslutning at indkøbe en produktions- eller storformatprinter. Canons eksperter giver dig kundesupport fra start til slut, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Med dig hele vejen

Vi kender din branche og dens krav til fingerspidserne. Så når du får Canon som partner, kan du stole på, at vi finder frem til og leverer de mest effektive løsninger, så du får dækket dine forretningsbehov. For hvert trin i processen giver vi dig omfattende ekspertise, support og råd, så du kan være konkurrencedygtig og finde smartere måder at arbejde på.

Få de seneste nyheder fra branchen

Think Retail Guide

Think Retail Guide

Læs vores "Think Retail"-guide, et magasin med de seneste analyser af og tendenser i detailhandlen, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens detailmarked.

Think Packaging Guide

Think Packaging Guide

Læs vores Think Packaging Guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens emballagemarked.

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Læs vores Think Creative Guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens designmarked.

Think Build Guide

Think Build-guide

Læs vores Think Build-guide, et magasin med de seneste analyser af og tendenser i byggebranchen, som identificerer printmaterialers rolle i byggebranchen i dag.

Think Décor Guide

Think Décor-guide

Læs vores Think Décor-guide, et magasin med den nyeste viden om og de seneste trends i den europæiske indretningsbranche, som identificerer printmaterialers rolle i indretningsbranchen i dag.

Think Personal Guide

Think Personal-guide

Læs vores Think Personal-guide, et magasin med viden om individuel tilpasning og de muligheder, som print kan tilføre denne værdifulde service.

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

Choosing the right UV Flatbed Printer

Valg af den rigtige UV-flatbedprinter (pdf)

En guide til at vælge den rigtige UV-flatbedprinter til din virksomhed

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder Program

Dette program kan gavne alle printvirksomheder - fra interne trykkerier til kommercielle printvirksomheder. Få skræddersyet, rettidig rådgivning og vejledning fra uafhængige brancheeksperter, der vil hjælpe dig med at løse dine kritiske forretningsudfordringer og forbedre den overordnede performance.

THINK Guides

THINK Guides

Disse insight guides ser på den aktuelle udformning af markedet for detailhandel, design og emballageindustrien, og på hvordan printverden kan udnytte disse hastigt skiftende markeder.

Business Bytes

Business Bytes

Business Bytes er en fælleseuropæisk hub for brugbar, objektiv forretningsekspertise, udvalgt og administreret af Canon. Indholdet forfattes af brancheeksperter hos Canon og udenfor Canon, og det læses af ledere og innovative personer i hele Europa.