Creative sector header image

Reklame/
Creative

Digitalisering har forandret den kreative branche. Farvel til massemarkedsføring og goddag til målrettet kommunikation via flere kanaler. Vi har løsningerne, så du kan komme i gang.

Begræns ikke din måde at tænke og printe på

Kreativiteten behøver ikke at slutte med den store idé. Det, du printer, og hvordan du printer, kan bringe det op på et nyt niveau. Fremtiden ligger inden for print-on-demand, personalisering og evnen til at levere kampagner til flere kanaler på én gang. Uanset kontaktformen kan vi levere ekspertise og teknologi, så dine kampagner blive mere målbare og effektive.

Få de seneste nyheder fra branchen

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Læs vores Think Creative Guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens designmarked.

Think Retail Guide

Think Retail Guide

Læs vores Think Retail Guide, et magasin med de seneste analyser af og tendenser i detailhandlen, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens detailmarked.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

Signage & poster printers

Skilte- og plakatprintere

Til hårdtslående plakatkampagner, iøjnefaldende skilte eller opsigtsvækkende udstillingsgrafik: Vores sortiment af plakatprintere til print fra 24" til 64" hjælper dig med at skabe de bedst mulige resultater. Hver storformatprinter er udviklet til at levere alt det, du skal bruge.

UV flatbed printers

UV-flatbedprintere

UV fladbedprintere er ideelle til print i høj kvalitet på stive og fleksible medier. Vælg din UV-flatbedstorformatprinter fra et udvalg af borde i standard- eller ekstra store størrelser, med hvidt blæk og/eller lak som tilbehør, som er tilgængelige med en række produktionsprinthastigheder for at opfylde dine grafiske produktionsbehov.

Flatbed cutters

Flatbed-skæreenheder

ProCut omfatter femten meget nøjagtige, automatiserede beskæringssystemer, der leverer enestående skærekvalitet, alsidighed og produktivitet til displaygrafiske applikationer.

Display graphics workflow software

Workflow-software til displaygrafik

Strømlin workflow fra prepress til efterbehandling. Vær sikker på ensartet output og farvestyring.