Commercial sector header image

Reklamer

Det er størrelsen, der er vigtig, så det er altafgørende, at du kan levere både kvantitet og kvalitet. Nu kan Canon også hjælpe dig med fleksibilitet og personalisering.

I en verden, hvor der kommunikeres til overflod, giver vores målrettede print en mere effektfuld og personlig oplevelse. Oplev, hvordan du kan #UNLEASHPRINT og levere relevant indhold til de rette personer på rette tidspunkt.

Skær igennem reklamestøjen

Det har aldrig været nemmere at gøre kunder interesserede og engagerede med digitalt printet kommunikation. Det skyldes, at stadigt mere fleksible løsninger giver dig mulighed for at skabe helt personligt materiale - uanset hvor stor din kundebase er. Det er blevet muligt takket være fremskridt inden for hastighed og kvalitet, men også vores forståelse af mulighederne i markedet og de forretningsmodeller, der er påkrævet, for at løsningerne fungerer.

Få de seneste nyheder fra branchen

marketing-automation_top

Alt du skal vide om Marketing Automation

For printserviceleverandører er Marketing Automation mere end blot en hjælp til at øge effektiviteten af print i en kundes markedsføringskampagne.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

ColorStream-3000_Varioprint.png

Produktionsprint

Canon tilbyder en komplet serie af produktionsprintere og software til inhouse- og professionelle trykkerier. Med vores print- og softwareløsninger kan du udføre opgaverne hurtigere og tilbyde dine kunder den kvalitet, de efterspørger, uanset om du arbejder som grafiker, i forlagsbranchen, med transaktionsprint eller på et inhouse-trykkeri.

3A_5000_front_1.jpg

imagePRESS C10000VP

imagePRESS C10000VP tager digital farveproduktion til næste niveau og kombinerer exceptionel kvalitet, produktivitet og alsidighed for at levere enestående resultater ved 100 sider pr. minut på et omfattende udvalg af applikationer.

Oc_VPi300 Default.jpg

VarioPrint i300

En meget nyskabende arkprinter, som kombinerer de velkendte fordele ved inkjet med høj produktivitet og alsidig mediehåndtering.