Business Comms sector header image

Virksomhedskommunikation

Print behøver ikke stoppe, når du gør. Canon leverer driftssikre, hurtige og fuldt automatiske printløsninger, så du kan få løst dine opgaver effektivt og nøjagtigt.

Fortæl historien på rette tidspunkt

I dagens digitale verden er du tættere på dine kunder end nogensinde før. Med så mange kanaler, hvor du kan kommunikere med dem, sikrer vores kundetilpassede og fuldt automatiske løsninger med variable data, at hver historie, som du fortæller ved hjælp af print, er mere relevant end tidligere.

Få de seneste nyheder fra branchen

Transforming Business Guide

Transforming Business Guide

Læs om de fire største tendenser, som vi mener, kommer til fundamentalt at ændre den måde, som dokumenter og information håndteres på i organisationer.

ten-ways-to-add-value-with-variable-data-printing.png

Ti måder til at skabe værdi med variabel dataprint

Eftersom man regner med, at andelen af variabel dataprint (VDP) forbliver den samme, ser vi på ti måder, som printserviceleverandører kan generere større indtægter ved at tilføje værdi til deres printservices for variable data, som de allerede tilbyder.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

 ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma er en yderst alsidig inkjet-webprinter, der kombinerer enestående kvalitet og fleksibilitet, så du får effektiv og driftssikker produktion af post, bøger og magasiner samt reklamer.

 VPi300

VarioPrint i300

En meget nyskabende arkprinter, som kombinerer de velkendte fordele ved inkjet med høj produktivitet og alsidig mediehåndtering.

imagepress-c850_series-frt-03_530x265.png

Canon imagePRESS C850 series

Combine impressive productivity and quality with flexible workflows and professional finishing options.

Business services

Business Services

Uanset om du ønsker at forbedre håndteringen af dine digitale eller dine fysiske dokumenter, har Canon stor ekspertise og mange teknologier, der bliver ved med at udvikle sig i takt med dine behov nu og i fremtiden.