TRANSAKTIONSBASERET KOMMUNIKATION

Inkjet-fleksibilitet gør det nemt at printe små oplag

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specialister i transaktionsbaseret kommunikation

AddComm Group har base i Holland og Spanien og hjælper virksomheder med at forbedre kommunikationen med bogtrykstjenester, herunder automatiseret levering af transaktionsdokumenter, direkte markedsføring og kundekommunikation.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Digitale printudfordringer

Med overgangen til digitale kanaler er behovet for print af små oplag blevet mindre. Mindre opgaver blev uøkonomiske på AddComms inkjetbaserede baneprintere, som var designet til high volume-produktion, og brug af tonerprinteren gav problemer med omkostningerne og printkvaliteten.

AddComm Group havde brug for en effektiv printproces til print af små oplag, som ikke ville gå på kompromis med billedkvaliteten.

Two men working at digital printing machine

Farveinkjetløsning

Efter at have opbygget et stærkt partnerskab med Canon gennem mere end tyve år vidste AddComm, at de ville finde en vellykket løsning i Canons fremsynethed, og det gjorde de, på Canons Commercial Printing Business Day i Tyskland.

VarioPrint i300 inkjet-farveprinteren med arkfremføring integreres i AddComms bogtryksproduktion uden besvær og leverer den kvalitet, produktivitet og alsidighed, der kræves til oplag på mindre end 2.500, og matcher desuden fuldstændigt kvaliteten fra virksomhedens eksisterende ColorStream-printere.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


DA VI KUNNE FLYTTE OPGAVER MED SMÅ OPLAG FRA TONERPRINTERE, BLEV HELE VORES PRINTDRIFT MERE STRØMLINET OG EFFEKTIV.

Leonie van der Veen,
Administrerende direktør hos AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Nye muligheder for fremtiden

Fleksibiliteten i VarioPrint i300-printeren har transformeret den digital og trykte kommunikation hos AddComm. Dyr tonerteknologi kan nu udskiftes med en digital printer, der administrerer personlige dokumenter i små oplag på en rentabel måde og matcher kvaliteten fra originalt high volume-print.

Med kapacitet til blandede medier skiller AddComm sig nu ud fra mængden, og med en helt ny verden af muligheder på nye markeder er virksomheden allerede begyndt at vinde nye kundekontrakter.YDEEVNEN FOR VARIOPRINT I300 HAR INDTIL VIDERE VÆRET FREMRAGENDE.

Opnå maksimal effekt i al jeres trykte og digitale kommunikation

Tal med vores team