EHB-hero1

Booths opnår 50 % større produktivitet med Canons løsning til fakturahåndtering

En regional supermarkedskæde under udvidelse beskæftiger i dag over 3.000 personer i 29 butikker i hele den nordvestlige del af landet. Virksomheden lægger et stort arbejde i at engagere sig i de lokalsamfund, den handler med, og i at udvikle et eget varemærke i partnerskab med lokale leverandører og producenter. Selv om både Booths og de mange lokale leverandører og producenter, de handler med, har opnået fordele ved dette symbiotiske forhold, er mange af deres handelspartnere så nye og uerfarne, at det betyder, at mange af dem som del af deres driftsprocesser sender fakturaer, der varierer betragteligt i type og kvalitet.

Booths var ude efter at opnå mere effektive driftsmetoder og besluttede at anskaffe en løsning, der ville strømline processen ved at reducere drastisk på den tid, der blev brugt på at håndtere fakturaerne manuelt. Efter at have overvejet en række muligheder indførte Booths Canons fakturabehandlingsløsning, som har givet tidsbesparelser og væsentligt forbedret produktiviteten i de to år, der er gået siden installationen.

EHB-image1

"Vi kan nu præsentere et mere nøjagtigt billede af virksomheden, fordi vi ved nøjagtig hvor hver enkelt faktura befinder sig."

Steve Sumner, økonomichef