KUNDECASE

Premier Insurance – forsikrer fremtiden

Hero image

Download kundecase for Premier Insurance


CANON MEGATANK-PRINTEREN HAR BRAGT VORES FORRETNING OP PÅ ET NYT NIVEAU.

Anik Islam, Managing Director, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance har leveret forsikringsprodukter til sine kunder siden 1983. Indtil for et par år siden fungerede virksomheden som en enmandsforretning. Det var, før Anik Islam overtog styringen med ambitioner om at "nå helt til tops". Væksten er gået hurtigt, og Premier Insurance er nu en af de førende britiske forsikringsudbydere. Der er ikke tegn på, at væksten er aftagende.

Resources need to meet demand

Ressourcerne til at opfylde behovet

"Nogle af vores printere blev ikke tilsluttet trådløst, og vi ville gøre tingene gnidningsfrit uden at skulle have farlige kabler liggende overalt. Derudover var der udfordringer med blækkapaciteten, og vi brugte konstant tid på at genbestille dyre patroner og genopfylde papir", forklarer Anik.

Deres eksisterende printere fungerede kun med standardkontorpapir, og printkvaliteten viste sig at være middelmådig, når den var bedst.

Canons løsning

Anik foretog en masse research for at prøve at finde en løsning, der kunne opfylde deres forskellige behov: Høj produktivitet, tilslutningsmuligheder, højt udbytte og printfleksibilitet.

"DA VI OPDAGEDE CANON PIXMA G-SERIEN, VAR DET, SOM OM VI HAVDE FUNDET SVARET PÅ ALLE VORES UDFORDRINGER",

siger Anik.

Quote image

PIXMA G-serien har en intuitiv LCD-brugergrænseflade, er udstyret med en kapacitet på 350 ark og kan levere automatisk dobbeltsidet print – hvilket er ideelt til det travle kontormiljø hos Premier Insurance. Ethernet-funktionerne muliggør sikre forbindelser med høj hastighed på tværs af det lokale kontornetværk.

Det vigtigste er, at Canon PIXMA G-serien anvender genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet, der sikrer uafbrudt produktivitet til en lavere pris end konkurrerende printere. Det betyder, at der kan printes op til 18.000 sider fra blot 3 flasker med sort blæk, og det har gjort en afgørende forskel, som Anik også fremhæver.

Body image


DEN EFFEKTIVISEREDE FULDSTÆNDIGT DEN ADMINISTRATIVE DEL AF VIRKSOMHEDEN. VI HAR INGEN AFBRYDELSER, OG KAPACITETEN ER VIRKELIG HØJ. VI SKAL IKKE HELE TIDEN BESTILLE NYT BLÆK, SÅ VI HOLDER OMKOSTNINGERNE NEDE, OG VI KAN NEMT GENOPFYLDE BLÆK.

PIXMA G-serien håndterer en lang række medier – almindeligt papir, kuverter, kort og fotopapir i størrelser fra 3,5" op til A4. Og den har også en 2-vejs papirfremføring, hvilket betyder, at der kan være kuverter i den bageste papirfremføring, mens der er papir i den forreste kassette. Så der er ingen grund til at skifte mellem de to, hvilket sparer værdifuld tid i løbet af dagen.

Den sorte pigmentblæk er ideel til print af professionelle forretningsdokumenter til lave omkostninger, mens den farvestofbaserede farveblæk i høj kvalitet er perfekt egnet til kundeorienteret materiale.

Disse effektive nye funktioner har hjulpet Premier Insurance med at bringe deres virksomhed til et højere niveau. Certifikater, marketingsmaterialer og kuverter printes nu i højeste kvalitet med printeren i PIXMA G-serien og tilføjer en frisk, ny Premier Insurance-brandidentitet.

Cloud-funktionerne har også vist sig at være en vinder. Ved hjælp af den praktiske Canon PRINT-app gør Canon PIXMA Cloud Link det muligt at printe overalt i verden via en internetforbindelse. Faktisk er det muligt at printe eksternt fra cloud-konti som f.eks. Google Drev, Dropbox eller Evernote, så cloud-tjenester nemt kan integreres i eksisterende workflows, så der opnås problemfri integration mellem eksternt og kontorbaseret personale.

Ekspansion i Storbritannien med PIXMA G-serien

Premier Insurance har lige så store planer for fremtiden og anerkender de strategiske fordele ved at være fysisk til stede, så de kan yde support til deres kunder i hele Storbritannien. Anik ved med sikkerhed, at hver og et af de fysiske centre skal have sin egen PIXMA G6050.

Canon PIXMA G-serien er nu uden tvivl blevet et uundværligt medlem af Premier Insurance-teamet.

Relaterede kundecases