DIGITALT BOGTRYK

Perfekt personalisering

Birds eye view of book printing services warehouse

Personlige produkter er utroligt populære

Signature Gifts leverer personlige printtjenester og nyder godt af trenden med personligt tilpasset indhold. Siden 2009 har virksomheden udvidet deres produktsortiment til at tilbyde personaliserede gaver som f.eks. kalendere, plakater, krus og tekstiler. De er også indbegrebet af det personaliserede bogmarked med deres udløber, Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Tegn på succes

Med den skyhøje efterspørgsel efter personlige bøger håndterer Signature Books et stigende antal ordrer på årsbasis, og de har opnået en årlig levering på omkring 300.000 personlige bøger.

Virksomheden havde brug for en digital printer, der kunne fusionere deres to produktionsanlæg under ét tag og udvides til at imødekomme efterspørgslen på produkter af høj kvalitet med meget korte leveringstider.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

En printer med deres navn på

Under samarbejdet med Canon for at fastlægge udstyrets kapacitet besluttede Signature Gifts at investere i VarioPrint i300.

Inkjet-printeren var den ideelle løsning, både til at imødekomme virksomhedens specifikke krav og bringe den et skridt foran konkurrenterne. Ved at automatisere produktionen eliminerer VarioPrint i300 nedetid og øger produktiviteten.

Desuden samler PRISMAprepare-softwaren til printforberedelse lignende elementer til print, så Signature Gifts kan opnå en større fortjeneste ved at køre mere effektivt og med en konstant hastighed.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


MED HENSYN TIL KVALITET OG OUTPUT ER PRINTEREN I STAND TIL AT HOLDE TRIT MED EFTERSPØRGSLEN.

Peter Druce,
Teknisk direktør hos Signature Gifts

Følg med, når det går stærkt

Den nye printer har givet Signature Gifts mulighed for at reducere driftsomkostningerne markant ved at samle hele deres produktion af personaliserede bøger på én enkelt facilitet i Skotland.

Det hurtigere og smartere arbejde med VarioPrint i300 og PRISMAprepare-software betyder også, at Signature Gifts kan lancere nye bøger hurtigere og mere omkostningseffektivt uden behov for ekstra personale. Dette har givet virksomheden mulighed for at komme nemt igennem deres travleste to måneder og opnå et output på 3,2 millioner A4-print med blot ét enkelt skiftearbejdsmønster.

Ved at transformere virksomheden med Canons printløsning har Signature Gifts nu fået kapacitet til at opfylde den konstant voksende efterspørgsel, og salget er siden steget med forbløffende 25 %.PRINTEREN KAN HÅNDTERE FARVE OG SORT/HVID I EN BLANDET PRODUKTION UDEN NEDETID.

Find ud af, hvordan vores digitale printtjenester kan udvikle jeres virksomhed

Tal med vores team