KUNDECASE

Mini Professors – gør videnskab sjovt for børn i førskolealderen


Download kundecase for Mini Professor


DEN ER PÅLIDELIG, DEN ER OMKOSTNINGSEFFEKTIV, DEN ER VIRKELIG NEM AT BRUGE... OG DEN KLÆDER MIT HJEM.

Natasha Spink, franchiseejer, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Børn har en uslukkelig tørst efter at lære nyt. Mini Professors giver dem mulighed for at lære nye videnskabelige færdigheder i et sjovt og trygt miljø, mens de spekulerer over den verden, de er en del af.

Det er nemt at forklare videnskabelige principper via spændende eksperimenter, der giver alle børn – fra børnehave til skolealder – muligheden for at blive små professorer.

Rising to the challenge

Vi accepterer udfordringen

Natasha Spink driver franchisen Mini Professors i St Albans og Harpenden. Hendes virksomhed skulle som en forholdsvis ny spiller på markedet hurtigt ud og skabe sig et navn. Derfor var hun ivrig efter at finde en printer, der kunne klare kravene til markedsføring af hendes franchise samt håndtere de forskellige printkrav, som var nødvendige for at støtte børnene, der fulgte hendes kurser.

Canons løsning

Efter at have foretaget en masse research på nettet var Natasha overbevist om, at Canon MegaTank-printeren opfyldte alle hendes behov, og hun har ikke set sig tilbage siden.

"PRINTEREN GIVER MIG MULIGHED FOR AT GIVE BØRNENE MASSER AF FORSKELLIGE AKTIVITETER HVER UGE SOM EN DEL AF EKSPERIMENTERNE."

Quote image

"Vi har mange forskellige skabeloner og klistermærker, vi skal printe, og forskellige typer kort, vi bruger. Canon PIXMA G-serien har klaret at printe på alt, jeg har lagt i indføringsbakken til dato", fortæller Natasha.

MegaTanks – integrerede, højtydende blæktanke med høj kapacitet, der nemt kan genopfyldes, og som kan klare store printmængder til lavere omkostninger – det var et overbevisende salgsargument, og det har vist sig uvurderligt.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Tankene er fantastiske, fordi de har volumenindikatorlinjer, så jeg kan se, hvor meget blæk der er i dem. Det sparer mig helt sikkert penge, fordi jeg med min gamle printer ville have brugt en masse patroner.

De trådløse funktioner er også et kæmpe plus. MegaTank-printeren gør det nu muligt for Natasha at have opsyn med børn i ét rum og sende ting til print fra sin bærbare computer i et andet, i sikker forvisning om, at det hele vil være klar, når hun har brug for det.

Ved afslutningen af hvert kursus får børnene kursusbeviser med hjem som bevis på de nye færdigheder, de har lært. De driftssikre print i høj kvalitet fra MegaTank-printeren sikrer, at kursusbeviserne ser godt ud og bliver højt værdsat.

"Det er fantastisk for mig at kunne give dem noget, jeg er stolt af. Kvaliteten er i top, og de kan være stolte af at hænge dem op, når de kommer hjem", forklarer Natasha.

En lys fremtid for alle

Natasha forestiller sig en lys fremtid for de børn, der deltager i hendes kurser, og hun tror på, at det kun kan være en berigende oplevelse at møde videnskaben i så tidlig en alder. Hun er lige så optimistisk, når det gælder hendes franchise, og har planer om at udvide sin forretning, så den kommer til at omfatte endnu flere børnehaver og folkeskoler – og så vil hun desuden udvide målgruppen til at omfatte børn i samvær med deres forældre.

Denne printer i Canon PIXMA G-serien spiller en stor rolle for denne rejse.

Relaterede kundecases