Eureco-hero1.jpg

Eureco-Pharma BV høster fordelene, efter at det er begyndt at printe sine digitale indlægssedler internt

Eureco-Pharma BV er specialist i parallelimport af lægemidler og ompakningsarbejde og har en årlig omsætning på 40 mio €. Indtil sidste år blev trykningen af deres hollandske indlægssedler outsourcet til en ekstern leverandør. Denne fremgangsmåde havde betydelige ulemper, herunder de typiske leveringstider på fire uger og manglende fleksibilitet. Derudover syntes virksomheden, at outsourcing af de trykte indlægssedler førte til mere spild.

Ved at trykke indlægssedlerne lokalt i virksomhede har Eureco-Pharma kunnet nedbringe leveringstiderne fra fire uger til blot 24 timer. Fleksibiliteten i at kunne printe indlægssedler efter behov har betydet, at virksomheden har reduceret sit spild væsentligt, hvilket sparer tusindvis af euro om året. Virksomheden har også automatiseret sin folde- og optællingsproces takket være Horizon folde- og skæremaskinen, og dermed har virksomheden sparet betydelige arbejdstimer.

Eureco-image1
Eureco-image2

"Indtil sidste år havde jeg accepteret ulemperne ved at outsource trykning af indlægssedler, og jeg undersøgte aldrig mulighederne nærmere. Men efter jeg talte med en person fra Canon, fik jeg øjnene op for de potentielle fordele."

Jan de Kreij, administrerende direktør og ejer