FC-hero1

FC Dordrecht opgraderer sit overvågningssystem med Canon

Det hollandske fodboldhold FC Dordrecht rykkede for nylig op i Æresdivisionen, den bedste professionelle fodboldliga i Holland. Klubben havde brug for at opgradere sit sikkerhedssystem, så det voksende antal fans på hjemmebanen kunne se fodbold i sikkerhed. Samtidig var det vigtigt for FC Dordrecht at arbejde tættere sammen med de lokale myndigheder for at at beskytte både klubbens faciliteter og fansene.

Den nuværende opgradering af sikkerhedssystemet er en midlertidig løsning for et år, idet klubben har planer om at bygge et nyt, moderne stadion med langt større kapacitet og med et sikkerhedssystem, der tilsvarende er det bedste og mest moderne. Projektet skulle teste, hvordan teknologien klarede sig under rigtige betingelser med målsætningen om at kopiere sikkerhedssystemet på det nye stadion, når det er bygget i 2016.

FC-image1

"Vi ønskede at optage billeder i meget høj kvalitet, især i afsnit af stadion med meget lidt lys. Vi følte, at vi kun kunne opnå dette ved at skifte fra analogt til digitalt."

Jacques de Zeeuw, sikkerhedschef