Spazio-hero1

Spazio81 forstærker forholdet til Canon for at styrke den hurtigtvoksende forretning

Siden grundlæggelsen af Spazio81 i Milano i 2008 har det oplevet en hurtig vækst inden for print og tilsvarende opnået et godt ry. Efter at have opbygget et misundelsesværdigt globalt kundekartotek med topprofessionelle fotografer og luksusmærker understøttet af firmaets fotografiske printkvalitet - takket være dets Canon imagePROGRAF 60" storformatprinter med 12 farver - har Spazio81 fortsat samarbejdet med Canon og har trukket på begge firmaers digitale erfaringer til at udvide sit serviceudbud og drage fordel af de mange muligheder ved digitalt print.

Spazio81 var klar over, at det var nødvendigt at tilpasse sig og udvide for at udvikle forretningen. Ved at arbejde sammen med Canon har den italienske billedspecialist søgt at finde en ekstra løsning, der hele tiden kunne leve op til og overgå kundernes efterspørgsel, mens at man samtidig undersøger nye markeder inden for arkitektur, i bygge- og anlægssektoren og indendørsdesign.

Spazio-image1

"Det er et stort kompliment til vores forretning, at Marco insisterer på at bruge os til sine printopgaver, selvom han bor helt ovre i New York."

Alessandro Locatelli, administrerende direktør, Spazio81