ABC- Hero1

Nyt digitalt workflow forbedrer produktivteten samt væksten i overskuddet for ABC Imaging UK

Ved at have fået styr på produktionsomkostningerne kan ABC Imaging UK se frem til fortsat vækst i overskuddet. Derudover har forbedringer i workflowet skabt større kapacitet, hvilket giver firmaet mulighed for at tilbyde sine kunder flere services. Disse omfatter produktion af dokumentsæt i høj kvalitet til kontrakttilbud sammen med en stribe nye produkter og applikationer.

Med de nye Canon- og Océ-printere er ABC Imaging UK endda endnu tættere på at opfylde sin mission: "At imponere hver enkelt kunde hver gang". "Når jeg kigger fremad, ser jeg en strålende fremtid for ABC's forretning," udtaler Hawkins entusiastisk. "Det er fantastisk at arbejde sammen med en leverandør, der ikke kun tilbyder en lang række produkter, men også effektiv og jævnlig kundestyring samt support af virksomhedens udvikling. Takket være Océ PRISMA-workflowet og Canons imagePRESS-teknologi har vi strømlinet vores drift og opnået 50 % højere produktivitet og 30 % lavere omkostninger".

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

"Ved at indføre Canon imagePRESS C7010VPS-printere har vi skåret vores outsourcing til tredjepartsvirksomheder dramatisk ned. Alt det arbejde, vi udfører nu, er på vores egne printere, og vores kunder synes om kvaliteten."

Ray Hawkins, administrerende direktør