KUNDECASE

Forever Rose – sammen blomstrer vi


Download kundecase om Forever Rose


VI HAR OPLEVET EN BETYDELIG BESPARELSE I FORHOLD TIL DEN LASERTONER, VI BRUGTE FØR, HVILKET HAR REDUCERET VORES OMKOSTNINGER MED TRES TIL HALVFJERDS PROCENT.

Asim Hussain, International Commercial Director, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose startede sin vækstrejse i London i 1999 med at levere roser med livstidsgaranti til kongelige paladser i Storbritannien og Belgien. Forever Rose, der har hovedsæde i Dubai, er nu et fuldendt luksusgavekoncept, der omfatter roser med lang levetid, eksklusiv chokolade og særligt udvalgte parfumer og oud-baserede dufte.

Significant challenges

Store udfordringer

Efter en global udvidelse var Forever Rose pludselig arbejdsgiver for mere end 500 ansatte. Da hovedparten af disse jævnligt udførte administrative opgaver, viste de daglige printmængder sig at være betydelige.

Det eksisterende laserprintsystem var ofte ved at løbe tør for tonerpatroner, hvilket betød konstante genbestillinger og et stadigt stigende pres på omkostningerne. Ejeren, Ebraheem Al Samadi, var fast besluttet på at skabe balance mellem behovet for konsekvent driftssikkert output, høj produktivitet og en reduktion i printomkostningerne.

Canons løsning

Ebraheem følte også, at det var vigtigt at samarbejde med en virksomhed, der kunne leve op til det prestigefyldte mærke, han havde fremelsket i Forever Rose. Ved at vælge Canon og MegaTank-printeren kunne han nå alle sine målsætninger på én gang.

"DA VI SKULLE UDVIKLE EN SMUK OG SOFISTIKERET PRINTPROCES, VALGTE VI CANON, FORDI VI IKKE SYNTES, DER VAR ANDRE MULIGHEDER FOR AT FÅ DEN BEDST MULIGE KVALITET",

siger Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Med MegaTanks kan Forever Rose printe meget større mængder uden at bekymre sig om at løbe tør for blæk, eller at omkostningerne løber løbsk. De indbyggede, frontvendte blæktanke gør det nemt at holde øje med blækniveauet. Og takket være det forbedrede flaskedesign bliver genopfyldningerne hurtige og nemme, når det er tid til dem. På nogle lokationer behøver megatankene ikke genopfyldning i mere end 6 måneder. Det er næppe overraskende, når man tænker på, at blot ét sæt med 3 sorte højtydende flasker kan printe op til 18.000 sider.

Canon solution


Vi printer dagligt – fakturaer, kommercielle dokumenter, kontrakter – og print af store mængder til en overkommelig pris var en vigtig overvejelse i valget af Canons MegaTank-printer.

Den sorte pigmentblæk er ideel til print af daglige forretningsdokumenter til lave omkostninger, mens den farvestofbaserede farveblæk i høj kvalitet giver smukke, jævne og naturlige fotos – noget, som Forever Rose har udnyttet. Når kunderne giver en rose med livstidsgaranti, kan de nu vælge at inkludere et personligt billede – som er printet i upåklagelig kvalitet på Canon MegaTank-printeren – for at skabe en stærkere, mere følelsesmæssig forbindelse til den tiltænkte modtager.

Canon MegaTank-printeren tilpasser sig den måde, Forever Rose fungerer på, ikke omvendt. En stor del af dette skyldes Canons PRINT-app, der gør print med fjernbetjening nemt. Medarbejderne kan gå sammen og bruge deres smartphone til at printe direkte på enheden uden at være ved en pc.

Side om side

Ebraheem føler sig sikker på fremtiden og har lagt ambitiøse planer, der vil få Forever Rose til at dele flere dyrebare øjeblikke internationalt.

"Jeg er stolt over at kunne sige, at Canon vil være en del af vores rejse, hvis mål er at have én stor butik i hver af de store byer i verden", udtaler Ebraheem.

Canons PIXMA G-serie af printere vil utvivlsomt blive en vigtig spiller i det kommende årti.

Relaterede kundecases