Artikel

Fjernarbejde med Therefore – webinar

Få mere at vide om fordelene ved en fjernarbejdsstyrke, hvordan I tilpasser jeres virksomhed, og hvordan Therefore kan hjælpe jer i denne overgang.

Se webinar

Remote working, home working, home calling

Forretningskontinuitet med fjernarbejde

Se webinar

Nøglen til en sikker fjernarbejdsplads

De seneste begivenheder tvinger flere og flere virksomheder til at overveje, hvordan de administrerer deres arbejdsstyrke, og hvordan de interagerer med deres kunder. Virksomheder skal tilpasse sig den nye måde at arbejde på, som er på vej mod virtuelle, mobile, fleksible og eksterne arbejdsmønstre. For at virksomheden kan trives og ikke bare overleve i denne periode og fremover, skal I betragte fjernarbejde som en langsigtet løsning. Og det betyder, at I skal give jeres fjernarbejdsstyrke de rette samarbejdsværktøjer, ikke kun for at sikre forretningskontinuitet, men også give medarbejderne en problemfri oplevelse, når de arbejder hjemmefra, så de kan forblive produktive og motiverede.

I dette webinar vil vores eksperter dele fordelene ved en fjernarbejdsstyrke og de vigtige værktøjer, som medarbejderne skal bruge for at få succes med fjernarbejde. Sessionen undersøger, hvor vigtig cloud-infrastrukturen er for, hvordan jeres eksterne teams kan samarbejde effektivt og sikkert. Canons Therefore-løsning gør det muligt for brugerne at få fjernadgang til, dele, automatisere og analysere oplysninger på tværs af virksomheden. Canon har den rigtige løsning til at hjælpe jer gennem overgangen til den nye måde at arbejde på.

Relaterede løsninger

Se mere

Få mere at vide om fordelene ved en sikker, ekstern arbejdsstyrke

TAL MED VORES TEAM