ARTIKEL

Færre risici på nutidens arbejdsplads

Håndtering af trusler mod datasikkerheden på den moderne arbejdsplads

Download guiden

Beskyt jeres tilsluttede kontormiljø

Beskyt jeres IoT-tilsluttede kontormiljø mod fremtidige trusler vha. vores seneste rapport om sikkerhed på arbejdspladsen

Download guiden

Network security engineer

Er jeres arbejdsplads et sikkert sted for data?

Den moderne kontorarbejdsplads er nok det miljø, hvor jeres virksomheds data er mest udsat. Hvorfor? Fordi den er skæringspunktet mellem mennesker og information, og meget af denne interaktion er normalt uovervåget og ureguleret.

Uanset om det sker ved et uheld eller af ond vilje, så er datasikkerhedstrusler en reel udfordring for den moderne virksomhed. Hos Canon har vores virksomhedsløsningskonsulenter hundredvis af samtaler med kontorchefer og teknologieksperter om året i hele Europa, og vi ved, at de fleste arbejdspladser ikke er sikre miljøer for data.

Det moderne arbejdsliv er med til at skabe store mængder følsomme og fortrolige oplysninger. Det betyder samtidig, at truslen om brud på datasikkerhed og cyberhacks altid er til stede, uanset om du arbejder inden for økonomi, HR eller administration. Men når det drejer sig om det kontor, hvor vi arbejder, stoler de fleste af os på, at vores miljøer er sikre steder for følsomme oplysninger. Vi går ud fra, at vindueslåse fungerer, og at personer med et ID-kort får fået det formelt udstedt, at receptionsteams altid er opmærksomme, og at alle videoovervågningskameraer, der peger ud mod parkeringshuse og korridorer, vil være nok til at holde de ondsindede mennesker ude.

Sikkerhed i skyggen

Det er et faktum, at de fleste tab af data sker fra personer, der går ud af kontoret med dokumenter under armen: USB-nøgler, der er fulde af kunderegistreringer i lommen, og rygsække med bærbare computere med elektroniske filer fyldt med regneark på skrivebordet og uddrag af fortrolige rapporter. Alt for ofte ved IT-afdelingerne ikke, at disse data eksisterer på grund af den "skyggeinfrastruktur" og de programmer, der bruges til at oprette dem.

Disse dokumenter, der er oprettet og transporteret uden for IT-afdelingens parametre, oprettes ofte for at omgå de processer, der er etableret for at opretholde datasikkerheden. Disse trin kan nogle gange virke alt for vanskelige at implementere, men de er uhyre vigtige for sikker opbevaring af oplysninger. Selv om avisoverskrifterne ofte er fyldt med historier om omfattende hacking, så er sandheden, at en fejlplaceret laptop eller et mistet dokument kan forårsage lige så mange skader på virksomhedens omdømme og økonomi som de ondsindede angreb, vi alle læser så meget om.

Security team meeting

Kontorsikkerhed på farten

Den stigende mobilitet, som den moderne arbejdsstyrke kan arbejde med i dag, underbygger den igangværende kamp mod brud på datasikkerheden yderligere. Udfordringen for både store og små virksomheder er at balancere de effektivitetsfordele, der følger med en fuldt mobiliseret arbejdsstyrke, med den sikkerhed, der kræves for at holde fortrolige data sikre. Sikkerhedseksperter er enige om, at moderne arbejdspraksisser har gjort det så meget nemmere for folk at få adgang til steder, hvor de ikke har noget at gøre.

Det er en løbende udfordring for både sikkerhedseksperter og virksomheder at skabe balance mellem vellykket drift af et moderne kontor og datasikkerhed. Mængden af data og worfklows, der findes i dag, gør det stadig mere komplekst at holde styr på oplysningerne, mens konsekvenserne af brud på sikkerheden gør informationssikkerhed vigtigere end nogensinde før.

Er din virksomhed sikret mod vor tids sikkerhedstrusler? Udfør informationssikkerhedstesten i 6 trin for at kontrollere jeres sårbarhedsniveau.

Få mere at vide om, hvordan Canon kan hjælpe jer med at opnå et sikrere tilsluttet kontor

Relaterede løsninger

Se mere

Har I brug for at beskytte jeres kontor mod datasikkerhedstrusler?

KONTAKT OS