Canon Red Label Zero FSC®

CO2-neutralt papir fra vugge til kunde til AECM-sektoren (arkitektur, teknik, konstruktion og produktion). Vores CO2-neutrale papir tilbyder høj printkvalitet og understøtter jeres mål for bæredygtighed. Se vores brochure for at få mere at vide om egenskaberne og fordelene ved Red Label Zero.

Hero_RedLabelZero 16-9.jpg

OVERSIGT

Bring jeres bæredygtighed op på et højere niveau med Red Label Zero-papir

Sådan kan Canons Red Label Zero-papir hjælpe jer med at reducere jeres CO2-aftryk og levere kvalitetsprint til jeres AECM-projekter

Vidste du, at byggebranchen udleder 39 % af verdens CO2-emissioner1? Dette er en stor udfordring for AECM-sektoren, som skal anvende bæredygtige fremgangsmåder, der starter i designfasen, f.eks. brug af passende printmedier og digitale printere for at opnå miljømæssige mål. Canon tilbyder en løsning: Red Label Zero, det første CO2-neutrale tekniske bredformatpapir til AECM-branchen, der leveres til jer på en 100 % CO2-neutral måde. Det er certificeret iht. FSC, EU Ecolabel og Climate Partner. Red Label Zero fås ved 75 g/m2 og i 30 forskellige varianter. I kan bestille boxed eller unboxed for at spare emballage.

Infographic landscape-19-9.png

Bæredygtigt print med Red Label Zero-papir

Red Label Zero er et CO2-neutralt papir, der understøtter jeres mål for bæredygtighed. Vi har forpligtet os til at reducere CO2-udledningen på tværs af produktion og transport. Få mere at vide med denne infografik.

FSC-certificeret papir til bæredygtigt print

Canons Red Label Zero-papir er CO2-neutralt og kommer fra ansvarlige og bæredygtige kilder. Det er certificeret af Forest Stewardship Council (FSC), som er en global leder inden for skovbevaring.

johannes-plenio-Z6E4rJemy24-unsplash 3-2__Block 2.jpg
Jan Nabuurs 25-7-2019 3-2_Block 3.jpg

Hvorfor vælge Red Label Zero-papir?

Vores Red Label Zero-papir er CO2-neutrale medier, der hjælper jer med at opnå resultater i høj kvalitet, reducere CO2-udledningen og understøtte verificerede klimaprojekter. Det hjælper jer også med at nå bæredygtighedsmål og forbedre konkurrenceevnen i AECM-sektoren.

  1. SAP. (2021, August 25). The Construction Industry Is Getting Greener: Why, How, and What’s Changing. Forbes.

Er I interesseret i at få mere at vide om, hvordan Red Label Zero-papir kan forbedre jeres virksomhed? Få mere at vide her.

Bestil nu:

Vælg dit bopælsland for at komme i gang:
Hvis dit land ikke er vist, skal du kontakte supplies@canon-europe.com

Find det rigtige medie til printeren i den målrettede online mediaguide.

Se mere

Kontakt os

Opdag Red Label Zero, det papir, der reducerer dit CO2-aftryk og giver enestående resultater. Lad os gøre vores del.