RAPPORT

Data og digitalt print – gå længere end personalisering

Se, hvordan data og digitalt print tilfører hinanden værdi

DOWNLOAD RAPPORT

Data – under kontrol eller i kontrol

Det handler ikke om, hvor mange data du har, det handler om, hvad du gør med dem.

Download rapporten

Under Control or In Control

Gå længere end personalisering med smart brug af data

Data er ofte blevet kaldt det nye guld, men data, der indsamles isoleret og ikke anvendes i en bestemt sammenhæng, er af begrænset værdi. Ligesom guld skal data filtreres, raffineres og formes omhyggeligt for at åbne op for deres fulde værdi.

I modsætning til guld, som er en sjælden vare, er der data overalt. Problemet for både markedsførere og forbrugere er, at der er for meget af det, og i mange digitale kanaler har vi allerede nået punktet, hvor data eller information overbelaster.

Dette skaber en mulighed for print, der er den mest tillidsvækkende form for kommunikation, vi har i dag, og som kan tilpasses og manipuleres på samme måde som online-indhold, men har evnen til at aktivere og påvirke sanserne langt mere end ord og billeder på en webside eller i en e-mail alene.

Online personalisering sakker bagud i mange henseender, påvirkning, tillid og omkostningseffektivitet, for blot at nævne nogle få – men når det kombineres med intelligent print, kan resultaterne forbedres betydeligt.

Download vores rapport i dag for at lære teknikker til at overvinde digital overbelastning og udmattethed med eksempler på, hvordan printleverandører i dag har implementeret disse taktikker og administrerer data for at hjælpe deres kunder, samtidig med at de genererer et rentabelt, nyt printvolumen.

Vil du vide mere?

TAL MED VORES TEAM