GRAFISKE VIRKSOMHEDER

Velkommen til revolutionen inden for digitalt tapetprint

Vis designerne, hvad digitalt print kan udrette, og åbn for en ny verden af muligheder med print

DOWNLOAD RAPPORT

Globale tendenser og revolutionerende muligheder

Det globale marked for boligindretning forventes at indtjene 644 milliarder dollar i 2020. Er I klar til den digitale printrevolution?

Download rapport

Bright green plastic chair in front of a wall covered with digitally printed wallpaper in bright green with a fine-lined geometric print.

Traditionen føres ind i fremtiden

I modsætning til andre brancher er tapetbranchen ikke blevet helt opslugt af den digitale printteknologi. Men forandringens vinde tager til, så det er kun et spørgsmål om tid, før alle andre opdager de nye måder at printe på.

Med så meget forhistorie og tradition inden for tapetprint kan springet til det digitale kræve en god portion mod. Læs videre for at se, hvordan to printvirksomheder har taget imod udfordringen med digitalt tapetprint og allerede er ved at vise vejen mod branchens fremtid.

Graphicarts Wallpaper Video Still

Digitalt print betyder, at tapetet kan se ud, som du vil have det – kun fantasien sætter grænser. #UNLEASHPRINT med ColorWave, og forvandl almindelige soveværelsesvægge til utrolige, personlige designs.

Se video

Forbrugerne ønsker at opleve skønheden i innovativt design

Wall Vision Group blev grundlagt i Borås i Sverige i 1905 og fører nu mærker som Cole & Son, Mr Perswall (et svensk, rent digitalt print-brand) og Wall and Deco (et eksklusivt italiensk brand inden for digitalt printede vægbeklædninger).

Fredrik Larsson, direktør for Wall Vision, udtaler: "Vi har en lang tradition for tapetdesign med vores diverse brands, men vi vil også løbende udvikle nye designs og muligheder. Vi kan printe med næsten alle de teknikker, der findes i tapetbranchen, lige fra det 19. århundrede overfladeprint til de nyeste digitale printmaskiner.Digital produktion har en positiv indvirkning på et traditionelt marked og tilfører nye designere, købere og en ny æra!

Richard Capp, medstifter af Milton & King
Image of a room with one wall exposed brick, and one covered with digitally printed wallpaper in multi-coloured chevrons, a round table, two chairs and a white sofa.

Digitalt print udfordrer vores traditionelle færdigheder

Mr Perswall blev grundlagt ud fra ønsket om at printe tapet i små serier. Da produktionen var kommet i gang, havde brandet ingen problemer med at finde designere til deres personaliserede tapetprint. For mange var muligheden for at udtrykke deres kreativitet gennem designs i stor skala i stedet for små gentagne mønstre enormt spændende.

"Digitalt print har udfordret og fortsætter med at udfordre vores traditionelle færdigheder inden for print og vores opfattelse af, hvordan man sælger tapet," siger Fredrik.

"Jeg tror, at forbrugerne ønsker at opleve skønheden i innovativt design. Digitalt print tilbyder en vidunderlig mulighed for at designe uden for de snævre grænser i analoge printcylindere, hvilket øger interessen for et produkt, der førhen var ret gammeldags."

Det er en spændende tid at arbejde med tapet!

Milton & King er fokuserede på at udnytte ny teknologi og hævder at være "pionerer i en markant ny æra inden for vægbeklædninger". Deres moderne fremstillingsmetoder bruger digitalt design og digitale produktionsteknikker, profiler på sociale medier og vores online-prøver.

Richard Capp, medstifter af Milton & King, siger: "Selvom vi deler alle de romantiske forestillinger om tapet, er alt, hvad der kommer fra Milton & King, produceret på en digital printer.

"Digitalt print åbner markedet for nye designere, der kan undgå store opstartsomkostninger og sælge sig selv til verden som tapetprintfirmaer. Vi har endnu ikke set en egentlig påvirkning af markedet fra de digitale muligheder […], men efterhånden som virksomhederne investerer i mere kommercielt levedygtige maskiner til tapet, vil vi se en helt anden tapetbranche."

Milton & King elsker at udforske nye designtendenser og afprøve nye teknologier. Som relativt nytilkomne i branchen inspirerer deres begejstring for det nye både designere og forbrugere. Richard mener, at fremtiden er lys for digitalt tapetprint: "Jeg tror, at digital produktion har en positiv indvirkning på et gammelt marked – det er starten på en ny æra! Det er en spændende tid at arbejde med tapet!"

Bliv hørt i moderne indretningsdesign med digitalt print, og opnå det utænkelige

Relaterede løsninger

Se mere


Få mere at vide om vores brugertilpassede digitale tapetløsninger


TAL MED VORES TEAM