Digital indretning: pakket med potentiale

Se, hvordan digitalt print åbner op for nye indretningsmuligheder

Download guiden

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Realisér mulighederne med indretningsapplikationer

Digitalt printet indretning forvandler de rum, vi lever i. Fra luksuriøse print til hoteller og printede rumdelere af glas til kontoret over fotografiske vægmalerier til detailbutikker og skræddersyede tapeter til hjemmet er materialer til boligindretning nogle af de mest kreative og iøjnefaldende elementer i det hastigt voksende marked for industrielt print.

Med så stor efterspørgsel efter indretningsapplikationer til mange forskellige typer rum udgør markedet for indretning en betydelig indtægtskilde for mange printleverandører. Nogle er allerede i gang med at fremstille indretningsapplikationer, som de har identificeret som udviklingsområder for deres virksomheder, mens andre er blevet opmærksomme på mulighederne og er ivrige efter at komme ind på markedet.

Canons infografik er et sidestykke til vores ‘Think Décor’-guide. Den udforsker de tendenser, der skaber vækst i indretningsindustrien, som er den sektor, hvor efterspørgslen efter indretning er særligt høj, og hvor den nyeste digitale printteknologi kan hjælpe printvirksomheder med at høste fordelene.

Infografik: indretningsmuligheder

Print leverer wow-faktoren, uanset underlag og omgivelser

Vis infografik

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Globale tendenser og revolutionerende muligheder

71 % af forbrugerne er villige til at betale mere for personalisering¹. Det globale marked for boligindretning forventes at omsætte for 644 milliarder dollar i 2020². Er I klar til den digitale printrevolution?

¹ 'Making it personal' – Deloitte, 2015

² 'Home Decor Market by Product – Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014–2020' - Allied Market Research, 2015

Relaterede løsninger

Se mere

Se, hvordan den digitale printteknologi kan åbne op for nye indtægtskilder

Kontakt os