Derfor er Canon den førende udbyder af managed print- og dokumenttjenester

Print i centrum for information management

Canon MPS meeting

Den nye frontfigur inden for MPS

For kunderne udgør Managed Print & Document Services (MPDS) en reel mulighed for at bringe deres fysiske og digitale information management ind i en holistisk omstillingsstrategi, som fremtidssikrer funktionen og samtidig giver betydelige forbedringer af både produktiviteten og sikkerheden. Hvad enten en virksomhed ønsker at opnå fuld kontrol over alle dens dokument-workflows eller at implementere administrerede tjenester til dens aktiviteter i hele verden, så kan MPDS frigøre effektivitetsgevinster, indføre besparelser og styrke produktiviteten.

Efter flere år med kraftig, kontinuerlig vækst har Canon nu overhalet branchens vigtigste aktører og er blevet anerkendt af brancheanalytikeren, IDC, som Vesteuropas førende på markedet inden for MPDS.

Open plan office

IDC's synspunkt

I sin rapport "Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues" anerkender IDC "Canons lange tradition inden for document imaging og print samt virksomhedens portefølje, markedsinnovation og driftseffektivitet med henblik på at udbygge dens printservices". Rapporten fremhæver også mulighederne med Canon-løsninger: "Canon lægger vægt på digital transformation, der har fokus på at fremme kundernes evne til at opnå mere strømlinede workflows, og hjælper dem med at løse nogle af de største forretningsmæssige udfordringer, der er forbundet med administrationen af information, i både papirformat og elektronisk form. Canon har udvidet sit udvalg af workflowløsninger gennem et større fokus på optimering af forretningsprocesser og ved at tilvejebringe løbende forbedringer og levere løsninger og services i Europa, ligesom i resten af verden."

Som en klar afspejling af Canons fortsatte forpligtelse til at tilbyde sine kunder de bedste løsninger, som understøtter deres egne forretningsbehov, roste IDC ligeledes "Canons værdiforslag, [som] udspringer af virksomhedens evne til at levere imaging-, capture- og output-hardware, der dækker hele brugerspektret, og kombinere det med skalerbar software og teknologi til løsninger, der kan hjælpe såvel små virksomheder som multinationale virksomhedskunder. Med porteføljen af softwareteknologier samt arven og styrken i managed print- og dokumenttjenester hjælper Canon kunderne gennem en rejse, der begynder med flådeoptimering og i stigende omfang udvikler sig videre til procesforbedring og automatisering af workflows."

Open plan business meeting

Moderne MPDS

Det er en fascinerende tid for managed print- og dokumenttjenester. I nutidens databaserede verden er trykte og elektroniske dokumenter (og informationen i dem) en integreret del af effektive workflows. Men med hastigt stigende datamængder er udgifterne til effektiv administration og vedligeholdelse af moderne informationssæt en reel udfordring. Endvidere er der i dag en forventning om, at de data, som virksomhederne opbevarer, bør fremvise smartere og mere effektive måder at arbejde på og således fremme større kundeindsigt eller hjælpe med at fremme fremtidig innovation.

I den evigt foranderlige verden af dokument- og informationshåndtering udvikler Canon fortsat sit konsekvente udbud af managed print-tjenester for at opfylde den stigende efterspørgsel fra kontorer og centrale reprografiske afdelinger, herunder multilokale, multinationale, multiregionale og globale miljøer regionalt og overalt i verden.

Workers reviewing digital content


Arbejd med eksperterne

Med den digitale transformation, der kommer stadigt højere op på virksomhedernes dagsorden, har effektiv information management aldrig været vigtigere. Digitaliseringen af printadministration samt brugen af scanning og capture udgør en reel mulighed for at reducere omkostningerne, øge sikkerheden og frigøre arbejdskraft til at fokusere på mere rentable eller værdiskabende opgaver ved at muliggøre hurtig adgang til rettidige og relevante oplysninger.

Administrationen af en kompleks managed print-tjeneste på tværs af flere kontorer og printerrum, lande og printerproducenter kan virkelig dræne interne ressourcer og koste virksomheden unødig tid og penge. Arbejdet med en erfaren partner i denne afdeling er afgørende. Med en kundeorienteret tilgang kombineret med et øget udbud af workflowløsninger befinder Canon sig på det rette sted og kan hjælpe virksomheder med at optimere processer og levere løbende forbedringer og yde løsninger og services til virksomheder i hele Europa og resten af verden gennem anvendelsen af MPDS.

Efterhånden som virksomhederne forsøger at tilbageføre et større overskud til deres medarbejdere og aktionærer, begynder flere organisationer at indse, at implementeringen af MPDS giver dem mulighed for igen at fokusere på det, de er bedst til. Mens information management traditionelt er varetaget af interne medarbejderteams, udgør print og især printadministration fortsat et af de sidste store områder med ukontrollerede omkostninger. MPDS er en kæmpe chance for virksomheder i alle former og størrelser at implementere automatisering på en måde, som udløser øjeblikkelige produktivitets-, omkostnings- og sikkerhedsfordele.

Hvis I ønsker at indføre MPDS i jeres virksomhed, kan I få mere at vide om, hvordan Canon kan hjælpe jer, ved at gå på opdagelse i vores Managed Print Services.

Relaterede løsninger

Se mere

Find ud af, hvordan vores Managed Print Services-løsninger kan accelerere jeres virksomhed

Tal med vores team