Digitalt print

Tredobbelt investering
betaler sig

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Forskelligartede designere i kommercielt print

Solent Design Studio leverer komplette kommercielle printtjenester. Den familiedrevne virksomhed fremstiller et bredt spektrum af trykte produkter, herunder brevpapir til virksomheder, brochurer, manualer, kalendere og bøger, for kunder i det sydlige England.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Digital investering udvider udbuddet

Solent Design Studio havde indført digitalt print af små oplag, men vidste, at deres digitale udstyr haltede bagefter. Virksomheden havde brug for at udvide omfanget af deres arbejde med små oplag, migrere arbejde fra litografi til digitalt print og udvide deres applikationsportefølje med nye materialer, formater og matte overflader.

Efter møder med Canons konsulenter og et besøg i vores showroom investerede Solent Design Studio i to digitale farveprintere – en 100 sider/min. Canon imagePRESS C10000VP og en imagePRESS C750 – plus en Océ VarioPrint 6160 til deres sort/hvid-opgaver.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digital revolution med fotoprint i høj kvalitet

Med den vedvarende vækst udgør de digitale forretninger nu næsten halvdelen af virksomhedens indtægter.

Den gigantiske forbedring i den digitale kvalitet betyder, at Solent Design Studio har været i stand til at migrere en betydelig del af litografiarbejdet til digitalt print – selv opgaver, der kræver dybe sorte toner, specielle farver og farvetoning. Det betyder, at Solent Design Studio nu kan påtage sig nye opgaver med små oplag – noget, der tidligere ville have været urealistiske på grund af den korte kørselslængde på litografiprinteren og den lave kvalitet fra det tidligere digitale printerudstyr.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages

HELE OPLEVELSEN MED CANON FRA DET ØJEBLIK, VI TRÅDTE IND AD DØREN, VAR FANTASTISK INSPIRERENDE.

Martin Reynolds,
Administrerende direktør hos Solent Design Studio

Nye funktioner og meget mere

Sublim printkvalitet og flere mediemuligheder fra Canons digitale printere åbner døre for Solent Design Studio.

Printvirksomheden har allerede udvidet sit produktudbud til A4-bøger i landskabsformat takket være funktionen til dupleks-bannerprint på imagePRESS C750. Desuden printes 90 % af visitkortopgaverne nu digitalt på imagePRESS C10000VP, som kan matche Pantone-farver præcist og håndtere pakning af ultrasmå oplag.

Efterhånden som kundevindingsraten vokser støt, kan Solent Design Studio skille sig ud fra mængden ved at levere forbedret printkvalitet og et udvidet produktsortiment.

NÅR VI VISER KUNDERNE, HVAD VI KAN PRODUCERE DIGITALT NU, BLIVER DE FORBLØFFEDE.

Find ud af, hvordan vores digitale printtjenester kan transformere jeres virksomhed

Tal med vores team

  • Canon
  • Erhverv
  • ...
  • Solent – kundecase om digital printrevolution