PRODUKTER

Dome-kameraer

I miljøer, hvor diskretion er vigtigt, tilbyder vores Dome-kameraer den perfekte løsning.

LÆS MERE

PTZ camera

Bred visningsvinkel

De tilbyder kompakt og æstetisk design med enestående billedkvalitet på tværs af en bred synsvinkel - uanset om det monteres på væggen eller i loftet. De er velegnet til indendørs og udendørs miljøer.

Kompakt og diskret

Vores Dome-kameraer er designet med tanke på diskretion, så vores ultrakompakte VB-S-modeller er så små, at de kan ligge i din hånd. Et udvalg af nichemonteringstilbehør sikrer, at hver model kan installeres diskret og i overensstemmelse med installationsmiljøet.

Opsætning af PTRZ-fjernbetjening

Når det er installeret, giver kameravinkelindstillingsværktøjet - adgang via pc - mulighed for at kameraets funktioner (P-T-R-Z) kan fjernbetjenes. Det vil sige, at der ikke behøver blive taget hensyn til faktorer som fokus og kameraets retning under den fysiske installation, da disse kan installeres på pc'en. Dette sparer tid og betyder også, at det kræver færre personer til installationen.

Internal view of shopping centre

Nem installation

Installationen er hurtig og nem med monteringshuller for skruer, der følger industristandarden, og en hulskabelon til afmærkning medfølger i æsken. Et udvalg af tilbehør giver mulighed for installation i pladelofter, på væggen eller på en stang. Strøm trækkes fra lysnettet eller via en Ethernet-forbindelse for større fleksibilitet. Vores ultrakompakte VB-S-modeller kan monteres af en enkelt person.

Easy

Vil du vide mere om kameraer med fast kuppel?

Kontakt netværkskamera-teamet

TAL MED TEAMET

Er I usikre på, hvilke produkter I har brug for til jeres virksomhed?

TAL MED TEAMET