Rivertrace Engineering 3D Printing Case Study

Kundecase om 3D-print – Rivertrace Engineering

Rivertrace Engineering er et firma, der har specialiseret sig i instrumentering til overvågning af olie og vand til brug i havindustrien samt andre industrielle sektorer. Det var en udfordring for dem at få produkter hurtigt på markedet og imødekomme den stigende efterspørgsel. 3D-print gav dem en løsning ved at muliggøre hurtig levering af omkostningseffektive og produktive modeller til forskning og udvikling. Komponenter kan nu straks blive testet i et produkt og hurtigt perfektioneres til den endelige blåstempling.

Med mindre afhængighed af eksterne leverandører kan Rivertrace reducere de samlede omkostninger til forskning og udvikling og få produkter hurtigere på markedet. Samlet set har man oplevet en forøgelse af effektiviteten i hele virksomheden på mindst 20-25 %.

"Canons 3D-printløsning har revolutioneret vores forskning og udvikling. Vi behøver ikke længere vente i uger på komponenter, vi kan nu opnå blåstempling inden for et par dage og sende det til værktøjsfabrikanten. Effekten på tid, omkostninger og effektivitet er imponerende og giver os samtidig mulighed for at være en meget mere bæredygtig virksomhed."

Mike Coomber, ejer, Rivertrace Engineering

Flere kundecases
Foss Tech

Foss Tech AS

En mekatronikvirksomhed, der anvender 3D-printede prototyper.

Rivertrace Engineering 3D Printing Case Study

Rivertrace Engineerings historie

Læs, hvordan Rivertrace Engineering har revolutioneret deres forskning og udvikling med 3D-print.

Download PDF (3285 KB)

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt Canon, hvis I leder efter innovative 3D-printløsninger og -services.

Kontakt os