Océ Colorado 1650

Det fleksible valg

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

op til 159 m2/time

i gloss mode

op til 1800 dpi

printopløsning

2 ruller

Automatisk fremføring og skift

1.625 mm

maksimal rullebredde

Ny UVgel-printer med fleksibel blæk og blank/gloss

Udforsk nye forretningsområder med et forbløffende udvalg af applikationer. Océ FLXfinish gør det muligt at printe med en fejlfri gloss eller en luksuriøs matte finish, uanset medie. Fremstil designertapet, flotte skilte eller luksuøse for- eller bagbelyste displays, der får folk til at stoppe op og lægge mærke til dem, samtidig med at I kan overholde selv de strammeste deadlines og producere applikationer til lave omkostninger.

Én printer. To typer finish

Glæd jerers kunder med glossy bannere, der skiller sig ud fra mængden, eller tapet med den rette dybe, matte finish og strålende farver, som alle er fremstillet på én enhed. Intet behov for at skifte ink eller medie!

Uovertruffen alsidighed

Fremstil holdbare kvalitetsprint på en lang række medier, herunder selvklæbende vinyl, polyestertekstiler, varmefølsomme materialer og almindeligt papir. Uvgel-blækkets fleksible og mere strækbare sammensætning giver perfekt billedstabilitet, selv når dine print sammenlægges, bøjes og pakkes ind.

Banebrydende produktivitet

Afkort leveringstiderne med konsekvent hurtige outputhastigheder og hurtig ekspeditionstid. To medieruller med online-skift og blækgenopfyldning-under-print giver uafbrudt print og dermed uovertruffen produktivitet.

UVgel printer


Markedet ønsker, at vi skal være hurtigere, billigere og bedre. Og vi har altid mødt begrænsninger, indtil vi opdagede Colorado’en.

Michael Hiemann - Siepro (DE)

Uovertruffen automatisering

Intet behov for at babysitte: stol på konstant dyseovervågning, praktisk automatisk vedligeholdelse af printhoveder, automatisk fremføring af medier og roll winding-modulet.

Lavere driftsomkostninger

Gør noget godt for bundlinjen med reduceret blækforbrug, lave serviceomkostninger og omkostningseffektive medier. Frigør værdifuld operatørtid takket være den uovertrufne automatisering.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Vigtigste specifikationer

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Maksimal hastighed op til 159 m2/time i gloss mode

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Océ FLXfinish UV LED-hærdning med gloss modulation

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 ruller med automatisk fremføring og skift, bredde op til 1.625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Printopløsning på op til 1800 dpi

Se alle specifikationer

Key Specifications
Applications

Applikationer

Océ FLXfinish giver mulighed for at vælge mellem en gloss og matte finish uden behov for at skifte ink eller medier. Den fleksible UVgel ink understøtter et bredt udvalg af medier, herunder selvklæbende vinyl og polyestertekstiler. Den øgede strækevne sikrer, at jeres print kan bøjes eller foldes uden problemer.

Wall decoration with the perfect finish

Tapet med det perfekte finish

Ifølge de seneste tendenser inden for interiørdesign har den højeste kvalitet indenfor tapeter en dyb, matte finish. Med Océ FLXfinish kan I øge værdien af jeres tapeter med et tryk på en knap.

Eye-catching front- and backlits

Iøjnefaldende for- og bagbelyste applikationer

Få forbipasserende til at stoppe op med levende front- eller baggrundsbelyste skilte. UVgel-teknologien tilbyder fyldige farver og en elegant matte finish, der ikke revner, når den monteres.

Gallery-quality canvasses

Canvas i gallerikvalitet

Det kan være svært at producere canvas-print i gallerikvalitet på grund af foldning, strækning og hæftning af materialet. Med fleksibiliteten fra Océ Colorado 1650's UVgel-ink kan du skabe de perfekte folder.

Economical disposable posters

Økonomiske engangsplakater

Forøg jeres margener med kvalitetsplakater trykt på almindeligt papir. Med UVgel ink og Océ FLXfinish er den endelige kvalitet så god, at man ikke ville kunne se forskellen.

Jaw-dropping durable POP posters

Uhørt holdbare POP-plakater

Intet tiltrækker opmærksomhed som et stort plakatprint. Enkeltsidet, dobbeltsidet, det hele er muligt med Océ Colorado-serien. Og med den ridsefaste UVgel-finish holder disse investeringer længe.

No-wear decals

Slidstærke mærkater

Fremstil ridse-, vand- og graffitiresistente mærkater på op til 1,6 m i bredden uden laminering. Perfekt til gulvgrafik, vægmarkater og køretøjsgrafik, der kan holde til bilvasken.

Soft signage

Soft signage

Soft signage er et førsteklasses produkt til alle former for brug. De perfekte produkter kræver et perfekt udseende uden særlig behandling. Med UVgel kan disse produkter klare at få nogle knubs under transporten og stadig se godt ud, når de kommer frem.

Durable banners

Slidstærke bannere

Producér bannere, der skiller sig ud. Gloss papir til fotos eller matte til tekst-dominerende meddelelser. Fremragende kvalitet, holdbar, ridsefast og frem for alt: økonomisk.

Technologies that make sense

Teknologier, der giver mening

Océ Colorado 1650 er proppet med innovative teknologier. Vi har ændret spillets regler med UVgel og Océ FLXfinish. Få glæde af forbløffende kvalitet, avanceret produktivitet og at kunne fremstille flere applikationer til lave driftsomkostninger!

UVgel-teknologi

En unik "print-og-hærd"-teknologi med hurtigtørrende gel inks, der er hærdet med UV LED-lys. Fordelen ved en gel fremfor en væske er, at det er muligt at deponere mere blæk med færre passager, uden at det flyder ind og over mediet. Det giver knivskarpe print med et bredt farverum. Lugtfri og ekstremt holdbar.

Océ FLXfinish-teknologi

Denne geniale teknologi maksimerer fordelen ved UVgel med et- eller to-trins hærdning. Du kan vælge mellem gloss eller matte finish uden at skulle skifte ink eller medier. Nyd levende, matte print på mere porøse/strukturerede medier, som f.eks. almindeligt uncoated papir.

UVgel ink

Fleksible og mere strækbare inks muliggør print på en bred vifte af medier, herunder almindeligt papir, selvklæbende vinyl og polyestertekstiler. Den øgede strækkeevne sikrer, at I kan bøje eller folde dine print uden besvær til f.eks. soft signage eller canvas.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Océ PAINT-teknologi

Intet behov for at babysitte printeren, da printhoveder og dysestatus kontinuerligt overvåges med Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). Når der registreres en fejl, slås den berørte dyse (midlertidigt) fra, og der kompenseres fra de tilstødende dyser. Printerhovederne renses på de rigtige tidspunkter. Fuldautomatisk.

Vil du vide mere om Océ Colorado 1650?

Tal med vores team i dag

TAL MED TEAMETFørhen var vi nødt til at laminere vores print for at få et matte look, men det behøver vi ikke gøre mere. Med Colorado 1650 printer vi bare matte med det samme.

Jeroen Renders - Studio Scot (NL)
Quote renders

Skab vækst i jeres virksomhed med nye applikationer

TAL MED VORES TEAM