Canon Camera
Nyhed

Sensorenhed

Canon imagePRESS C10010VP-sensorenhed

Få ensartede resultater fra det første ark til det sidste med automatisk justering af farvetone og registrering fra forside til bagside før og under print.

Bevar farveensartetheden og registreringsnøjagtigheden uden besvær

Sensorenheden konfigurerer registrering fra forside til bagside, før printet starter, og overvåger under printprocessen, og den justerer automatisk undervejs – så I kan bevare ensartetheden i hele printprocessen uden tidsforbrug og udgifter til kontinuerlig manuel kalibrering.

Automatisk kalibrering før print

Med et enkelt klik på C10010VP's brugerinterface udfører sensorenheden justering af farvetone og registrering fra for- til bagside, så I kan sætte printet i gang på mindre end et minut.

Automatisk justering under print

For at hjælpe jer med at få det bedste ud af jeres C10010VP-serie overvåger og justerer sensorenheden indstillingerne under print for at opretholde optimal farvekvalitet og registrering fra for- til bagside uden indgriben fra operatørens side.

Sensing Video

Lås op for hurtigere print i høj kvalitet

Sensorenheden hjælper jer med at forbedre produktiviteten ved automatisk at kalibrere farvekvaliteten og registrering fra forside til bagside før print, og den justerer og opretholder disse indstillinger under printkørslen, så I kan sikre optimal printkvalitet uden at bruge tid på at overvåge printene og justere indstillinger.
Læs mere

Relaterede produkter og løsninger

 • imagePRESS C10010VP-serien

  imagePRESS C10010VP-serien er beregnet til high-volume-printmiljøer, der ønsker at opnå større volumener, flere applikationer, højere kvalitet og større fortjeneste.

 • Kontrolenhed

  imagePRESS C10010VP-kontrolenhed

  Oprethold en ensartet kvalitet uden at bruge tid og penge på manuelle kontroller. Kontrolenheden overvåger automatisk alle printede sider for defekter som snavs, forvrængning og striber med mulighed for at fjerne og automatisk genprinte defekte sider.

 • Avancerede automatiseringsmoduler

  imagePRESS C10010VP-automatiseringsmoduler

  Få print med ensartede farver i høj kvalitet med automatisk kvalitetssikring – så I kan spare tid og penge på manuel kontrol og justering.

 • Vil du vide mere om dette produkt?