Canon Camera

Kontrolenhed

Canon imagePRESS C10010VP-kontrolenhed

Eliminér manuel kontrol af print på imagePRESS C10010VP-serien med nøjagtig, automatiseret kvalitetssikring for hver enkelt side.

 • 0,2 mm diameter

  fejlregistrering

 • 64 justerbare zoner

  til at skræddersy kontrollen for hver side

 • 9 følsomhedsniveauer

  Kan justeres for hver kontrolzone

 • Få perfekte print uden manuel kontrol

  Kontrolenheden overvåger alle printede sider for defekter som f.eks. snavs, forvrængning og striber med mulighed for at fjerne og automatisk genprinte defekte sider – så I kan opretholde en ensartet kvalitet uden tidsforbrug og udgifter til fysisk kontrol.

  Levér perfekte print hver gang

  Kontrolenheden er meget nøjagtig og registrerer afvigelser helt ned til 0,2 mm uden at gøre printprocessen langsommere, så I kan sikre, at hver side altid er fri for fejl.

  Spar tid med automatisk genprint

  Sider, der ikke opfylder kontrolkriterierne, kan fjernes og genprintes automatisk for at sikre print af høj kvalitet uden manuel indgriben.

  Optimér nøjagtighed, ressourceforbrug og produktivitet ved at indstille prioriterede kontrolområder

  Brugere kan indstille op til 64 zoner på hver side inden for ni mulige følsomhedsniveauer. For eksempel kan der indstilles en højere kvalitetsstandard for firmalogoer med mindre strenge kontroller for baggrundsbilleder. På denne måde undgår man at spilde ressourcer på unødvendige genprint uden at gå på kompromis med de detaljer, der betyder noget.

  inspection video

  Forbedringer uden at gå på kompromis

  Manuel kontrol kræver normalt, at en højt kvalificeret operatør bruger betydelig tid på at kontrollere hver side for defekter – en dyr proces, der stadig er udsat for menneskelige fejl. Lad kontrolenheden håndtere denne proces for jer, så I sparer tid, samtidig med at I bevarer nøjagtigheden.
  Læs mere [pdf, 444 kb]

  Relaterede produkter og løsninger

 • Avancerede automatiseringsmoduler

  imagePRESS C10010VP-automatiseringsmoduler

  Få print med ensartede farver i høj kvalitet med automatisk kvalitetssikring – så I kan spare tid og penge på manuel kontrol og justering.

 • Sensorenhed

  imagePRESS C10010VP-sensorenhed

  Opnå ensartede resultater på alle sider. Sensorenheden indstiller og overvåger automatisk registrering fra for- til bagside og farvetone før og under print, og den justerer løbende for at sikre overensstemmelse med jobindstillingerne.

 • imagePRESS C10010VP-serien

  imagePRESS C10010VP-serien er beregnet til high-volume-printmiljøer, der ønsker at opnå større volumener, flere applikationer, højere kvalitet og større fortjeneste.

 • Vil du vide mere om dette produkt?