Canon i-SENSYS MF630 Series

Canon MF630-serien

Funktionsspækkede multifunktionelle farvelaserprintere udviklet til moderne små og mellemstore virksomheder, med en 12,7 cm touchscreen og et innovativt programbibliotek.

Hurtigt og effektivt farvelaserprint uden kompromiser

Den nye MF630-serie tilbyder alle de funktioner, en moderne mindre virksomhed har brug for, med forbedret farveteknologi, touchscreen-betjening og 2-sidet scanning med én enkelt passage samt forbedrede outputhastigheder.

Dataark

i-SENSYS MF630 Series

Den brugervenlige og effektive multifunktionelle farvelaserprinterserie er fuld af funktioner, der er særligt udviklet til små virksomheder.

Se video

uniFLOW online Express

Overtag styringen af printadministraion og -omkostninger ved at optimere jeres Canon-enheder med en sikker og cloudbaseret løsning. uniFLOW Online Express-softwaren, der leveres med Canons seneste kontorenheder, øger produktiviteten og maksimerer jeres investering. Opgradér jeres eksisterende enheder ved at tilmelde jer online.

Se brochure

Tilmeld jer uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF631Cn

Alsidig og effektiv multifunktionel farvelaserprinter med en 12,7 cm touchscreen i farver og kompatibilitet med mobil enhed. Den perfekte partner til mindre virksomheder med behov for en højtydende og kompakt løsning.

Canon MF633Cdw

Funktionsspækket farvelaser-multifunktionsenhed med touchscreen-betjening, produktivitetsfremmende dupleksprint og Wireless Direct-tilslutning. Det ideelle valg til mindre virksomheder, der ønsker ubesværet integration og problemfri vedligeholdelse.

Canon MF635Cx

Avanceret multifunktionel farvelaserprinter udviklet til at øge produktiviteten i mindre virksomheder. Med en praktisk touchscreen på 12,7 cm, hurtig 2-sidet scanning, dupleksprint og innovativt programbibliotek.

Awards

Tilbehør

Forbrugsstoffer

3 års kampagnegaranti

Fokusér på forretningen, takket være den ro i sindet, du får med vores 3 års garanti

Læs mere

3YW