ColorWave 3000-serien

Bygget til perfektion.

Fleksibelt farveprint i storformat: Skaber tillid med dens yderst sikre, praktiske betjening og driftssikre output i høj kvalitet.

Download ColorWave 3000-brochuren

Download datablade til ColorWave 3600 eller 3800

Få mere at vide

ColorWave 3000 series

Bygget til perfektion

Få print i høj kvalitet i farve og sort/hvid på en lang række medier. ColorWave 3000-serien giver en bundsolid driftssikkerhed og uovertruffen brugervenlighed. Print grafiske applikationer og tekniske dokumenter i høj kvalitet uden besvær. Få glæde af en robust printer, der kan tilbyde driftssikker og høj produktivitet i mange år fremover.

En fornøjelse at arbejde med

ColorWave 3000-serien tilbyder enkel betjening og høj printkvalitet i en bæredygtig, omkostningseffektiv løsning. Den er udstyret med smarte, tidsbesparende teknologier og brugervenlige funktioner, der reducerer fejlprint.

Omfattende valgmuligheder

Print på en lang række medier til at fremstille en bred vifte af applikationer: Fra højkvalitets-, tekniske dokumenter til grafiske applikationer i fuld farve. Den understøtter jer, uanset hvad I har brug for: Uanset om I printer i sort/hvid eller farve – denne løsning kan det hele. Den er bygget til robust, sikkert print mange år frem.

Skaber tillid

ColorWave 3000-serien er baseret på mere end 10 års gennemprøvet teknologi og indgyder tillid med praktisk betjening, høj printkvalitet og enestående driftssikkerhed. Med SMARTshield-sikkerhed kan I være sikre på, at jeres data er beskyttet i alle faser af printprocessen.

Story

ColorWave 3000-serien

Ekstra tilbehør

Scanner Professional

Scanner Professional

Scanner Professional, en produktiv enkeltstående 48-bit-farvescanner med 1200 x 1200 dpi CCD-teknologi (9600 x 9600 dpi interpoleret), 22" touchscreen, effektiv indbygget Linux-controller og scanningshastighed på 23 meter/min.

Stacker Select

Stacker Select

Stacker Select, kapacitet på op til 400 ark. Øg jeres output-kapacitet med op til 500 ark.

Folder Express

Folder Express

Opnå professionelle, foldede tegninger – hurtigt og nemt – med den fuldt integrerede Folder Express 3011.

Folder Professional

Folder Professional

Folder Professional 6011/6013 er ideel til CAD- og GIS-print. Med høj produktivitet og driftssikkerhed er det den ideelle partner til at sikre et jævnt end-to-end-workflow.

ColorWave 3000 series

ColorWave 3000-serien

Se video

SMARTshield

En række sikkerhedsfunktioner, der er integreret i det samlede printworkflow for de nyeste PlotWave- og ColorWave-løsninger.
Designet til at beskytte jeres systemer: I dag og i fremtiden.

Download brochuren

SMARTshield

Yderst driftssikker teknologi

CrystalPoint-teknologien kombinerer det bedste fra toner- og inkjet-verdenen og giver ensartet output i høj kvalitet uafhængigt af medier. Fremstil flere forskellige applikationer med medier med en tykkelse på op til 800 µm. MediaSense justerer automatisk printafstanden, så man opnår optimal printkvalitet på medier af enhver tykkelse.

Highly reliable technology

ClearConnect

Print fra et hvilket som helst program, enhver mobil enhed eller en webbrowser. ClearConnect-pakken giver et nemt workflow for individuelle printjob samt for komplekse dokumentsæt med flere filer.

MediaSense

Se mere

Vil I vide mere om ColorWave 3000-serien?

TAL MED VORES TEAM