3D Printing Software

Materialise Magics 3D-printsoftware

Med udbredelsen af 3D-printteknologi og vigtigheden af altid at levere dele i høj kvalitet spiller dataforberedelsessoftware en stadig vigtigere rolle.

Download PDF med komplette Magics21-specifikationer (171 KB) >

Import af næsten alle formater

Med Materialise Magics21 kan I importere et imponerende antal filformater, inklusive farve- og teksturoplysninger, samtidig med at I bevarer kontrollen over de originale data.


Reparation og klargøring af filer

STL-filredigeringssoftwaren i Magics21 giver jer mulighed for at rette problemer og skabe uangribelige data og genveje, der passer til jeres 3D-printworkflow, alt sammen i et brugervenligt interface. STL-filreparation omfatter rettelse af drejede trekanter, dårlige kanter, huller og andre skader.


Forbedring og redigering af data

I kan give jeres design et ekstra touch ved at tilføje logoer, serienumre og hule dele, anvende teksturer og skabe netkonstruktioner.


Forberedelse af platformen

Giver jer værktøjerne til at duplikere dele, orientere dem på den ideelle måde, effektivt indlejre jeres dele og skabe byggefri zoner.


Print af bedre dele

Materialise Magics21 sikrer, at I kun printer de bedste dele. Det giver jer mulighed for at se tværsnit, opdage kollisioner, gemme platforme og generere brugbare rapporter.

Intro body image

Global brugerbase

Fra verdens mest avancerede servicebureauer til arkitekter og virksomheder inden for forbrugerelektronik giver Materialise Magics21 en klar konkurrencefordel.

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt Canon, hvis I leder efter innovative 3D-printløsninger og -services.

Kontakt os